2777
2789
عنوان

داستان ازدواج اجباری یک پسر تهرانی با یک دختر روستایی

| مشاهده متن کامل بحث + 138464 بازدید | 297 پست

شوهرمن ک دادش در اومد میگه چرا نمیخابی😑😑😑😑😑😑😑

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو بچ متفرق شید چراغ اسی خاموشه احتمالا خابید

نهههه جا خدبش بود کههه

من رو امیر والا کراش زدم نصف شبی😂😂 فان#  

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤                                         

اسی فردا بقیشو گزاشتی لایک کناااا

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
نهههه جا خدبش بود کههه من رو امیر والا کراش زدم نصف شبی😂😂 فان#  

لعنتی😂

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
لعنتی😂

باور کن الان بیدارم، مامانم داره آش میپزه از ۸ بیدارم کرده 🥲 تاوان کراش زدنمو دارم میدم😂

باور کن الان بیدارم، مامانم داره آش میپزه از ۸ بیدارم کرده 🥲 تاوان کراش زدنمو دارم میدم😂

من دیشب۴ خابیدم

خابم نمیبرد 🤕جنبه ندارم😁کاش اسی زودتر بیاد

من دیشب۴ خابیدم خابم نمیبرد 🤕جنبه ندارم😁کاش اسی زودتر بیاد

آره منم منتظر بقیشم