2777
2789
عنوان

داستان ازدواج اجباری یک پسر تهرانی با یک دختر روستایی

| مشاهده متن کامل بحث + 142207 بازدید | 297 پست

شوهرمن ک دادش در اومد میگه چرا نمیخابی😑😑😑😑😑😑😑

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو بچ متفرق شید چراغ اسی خاموشه احتمالا خابید

نهههه جا خدبش بود کههه

من رو امیر والا کراش زدم نصف شبی😂😂 فان#  

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤                                         

اسی فردا بقیشو گزاشتی لایک کناااا

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
نهههه جا خدبش بود کههه من رو امیر والا کراش زدم نصف شبی😂😂 فان#  

لعنتی😂

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
لعنتی😂

باور کن الان بیدارم، مامانم داره آش میپزه از ۸ بیدارم کرده 🥲 تاوان کراش زدنمو دارم میدم😂

باور کن الان بیدارم، مامانم داره آش میپزه از ۸ بیدارم کرده 🥲 تاوان کراش زدنمو دارم میدم😂

من دیشب۴ خابیدم

خابم نمیبرد 🤕جنبه ندارم😁کاش اسی زودتر بیاد

من دیشب۴ خابیدم خابم نمیبرد 🤕جنبه ندارم😁کاش اسی زودتر بیاد

آره منم منتظر بقیشم

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز