واقعا نمیدونم اون شبی ک اکانت می ساختم داشتم ب چی فکر میکردم ک این اسمو گذاشتم؟!
دلم یه اسم جینگلی پینگیلی قرتی خانومی میخواد اما یه شماره دارم فقط نمیتونم ی اکانت دیگه بسازم
حالا ب نظرتون چیکار کنم با همین ادامه بدم یا فکری کنم براش؟
اسم کاربریم اسم یه قهوه خونه تو راه سامونه، سامون اسم یکی از شهرای استانمونه، نمیدونمم چرا گذاشتم رو نام کاربریم ولی راضیم ازش، خدایا مرسی برای همه چیز دوست دارم، هر لحظه خداروشکر.
خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوستان معنی اسممو دقیق نمدونم یه بار گوگلش کردم نوشته بود دامنه ای از کوه که در سایه هست:|
اسم کاربریم اسم یه قهوه خونه تو راه سامونه، سامون اسم یکی از شهرای استانمونه، نمیدونمم چرا گذاشتم رو نام کاربریم ولی راضیم ازش، خدایا مرسی برای همه چیز دوست دارم، هر لحظه خداروشکر.