2777
2789

عاشق بارونم، عاشق بوی نم خاک، امشب یه بارون دلبر زد رفتم حیاط نتونستم بوشو حس کنم انقد دلم گرفت، شاید برا بعضیا خنده دار باشه واسه همچین چیزی بخوام دردو دل کنم اما ادم وقتی یه نعمتی داره قدر نمیدونه الان میفهمم چقدر حس کردن عمیق بوها قشنگه 

ناشکری نمیکنم خداروشکر سالمم

اما دلم میخواد بتونم مثل قبل بوهارو حس کنم سه ماه از کرونا گرفتنم میگذره اما هنوز بویاییم مثه قبل نیس ب نظرتون درست میشه واقعا؟

التماس دعا از همگی عزیزان

اسم کاربریم اسم یه قهوه خونه تو راه سامونه، سامون اسم یکی از شهرای استانمونه، نمیدونمم چرا گذاشتم رو نام کاربریم ولی راضیم ازش، خدایا مرسی برای همه چیز دوست دارم، هر لحظه خداروشکر.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دلم برا بوی سیر داغ ویاز داغ تنگ شده😪😪😪

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀

برمیگرده برای منم 70 درصد برگشته فعلا

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍

من الان هفت ماهه کرونا گرفتم و خوب شدم یکم حس بویایی دارم اما اصل نیست ناقص میشنوم 😪

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀

دعا کن برا منم کامل برگرده خیلی ضعیفه😥😥😥

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
کدو حلوایی بخور خوب میشی بپز بخور

واقعا؟ آب پز کنم بخورم؟

مرسی از راهنماییت عزیزم

اسم کاربریم اسم یه قهوه خونه تو راه سامونه، سامون اسم یکی از شهرای استانمونه، نمیدونمم چرا گذاشتم رو نام کاربریم ولی راضیم ازش، خدایا مرسی برای همه چیز دوست دارم، هر لحظه خداروشکر.