سلام😊منوو عشقم بعد از کلی سختی بلاخرههه بهم رسیدیم❤❤ایشون پرستاره منم دبیر زیست شناسی😍خدایا شکرت بابت همه ی قشنگیایی که تو زندگیم نصیبم کردی❤خدایا شکرت بابت مهربونیات💙مرسی که هروقت صدات زدم خودتو به موقع رسوندی💙❤خدایا از من و خانوادم و خانواده شوهر دوست داشتیم و خانواده نی نی سایتیا سلامتی و لب خندون بده💛💛
ببخشیدا ولی چرا به خودمون اجازه یمدیم یه همچین حرفی به همجنسمون بزنیم....این طرز فکرو باید واسش زااا ...
اینکه همجنسمون صب تا شب پیش پسرا باشه
قلیون و مشروب و گل بکشه
باعث نمیشه شان همجنسای دیگش پایین بیااد
سلام😊منوو عشقم بعد از کلی سختی بلاخرههه بهم رسیدیم❤❤ایشون پرستاره منم دبیر زیست شناسی😍خدایا شکرت بابت همه ی قشنگیایی که تو زندگیم نصیبم کردی❤خدایا شکرت بابت مهربونیات💙مرسی که هروقت صدات زدم خودتو به موقع رسوندی💙❤خدایا از من و خانوادم و خانواده شوهر دوست داشتیم و خانواده نی نی سایتیا سلامتی و لب خندون بده💛💛
من ب کسی انگ نچسبوندم واقعا واستون قابل هضمه تو این جامعه دختر تا ۴ صب تو خیابونا بچرخه؟؟
حالا اگر پسر بود هیچ اشکالی نداشت با وجود این ادما پیشرفت نخواهیم کرددد....ببخشیدا اولین بارمه با این لحن حرف میزنم الی دس بردارید از این حرافی حالم بهم زن پوچ
دختر جنوبیتونم من دقیقا از هموناییم که دوست دارم سریع با همه دوست شم و ارتباط برقرار کنم میخوام همیشه شادو پرانرژی و الهام بخش باشم...دهه هشتادیم و عاشق هنرررر به نی نی سایت مثل یه جور کلاسه افزایش تحمل نگاه میکنم لبخندت قشنگ ترین اتفاق دنیاست
اینکه همجنسمون صب تا شب پیش پسرا باشه قلیون و مشروب و گل بکشه باعث نمیشه شان همجنسای د ...
تو چرا داری مقسوزی
من تا پایان عمرم به این می اندیشیدم:زنی که عشق را میپذیرد،تا چه اندازه بی دفاع میگردد....خانمای سایت بیاید یاد بگیریم دل خانم باردار رو نشکنیم دل کسی که دامنش هنوز سبز نشده رو نشکنیم..اصلا چطوره دل آدمادو نشکنیم؟تاوانش خیلی سخته💔بیاید به عقاید هم احترام بزاریم و به زور تو سرم هم نزنیم برای اینکه بگیم ما بهتریم..با احترام و علاقه به تک تک شما عزیزان...💜کسی مخالف عقاید منه تا جایی بحث میکنم که احتراما حفظ بشه ممنونم🧡