سلام😊منوو عشقم بعد از کلی سختی بلاخرههه بهم رسیدیم❤❤ایشون پرستاره منم دبیر زیست شناسی😍خدایا شکرت بابت همه ی قشنگیایی که تو زندگیم نصیبم کردی❤خدایا شکرت بابت مهربونیات💙مرسی که هروقت صدات زدم خودتو به موقع رسوندی💙❤خدایا از من و خانوادم و خانواده شوهر دوست داشتیم و خانواده نی نی سایتیا سلامتی و لب خندون بده💛💛
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوست خواهرم اینطوریه رو زندگی خواهر منم تاثیر گذاشته دخترکه نفهم اخه احمق تو ۱۷ سالته بتمرگ تو خونت ...
ببين كل دنيا رو كه نميشه عوض كرد ! اين دوست نشد دوست بعدي!! رو خواهرت كار كن ، تا ١٨ سالگي فرصت دارين از مواد و مشروب و رفيق بازي نجاتش بديد با مشاوره هاي عالي،،، اينجور تاپيك زدن دردي ازتون دوا نميكنه، جهت درد و دل هم اول بايد توضيح ميدادي، من به شخصه به كسي نميگم دم دستي، چون دوست خواهرت حتما رست تربيت نشده صد در صد كمبود محبت از خانواده) حالا افتاده تو راه اشتباه، احتياج به كمك داره! يه جور مريض اين رفتار شده، مريضي رفتار غلط مريض اعتياد ،،، حالا نميشه گفت چون خواهرت تحت تأثيرش افتاده پس اون دختر دم دستي و هرزس...
به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه