2777
2789
عنوان

دختر دم دستی

| مشاهده متن کامل بحث + 4617 بازدید | 171 پست
اونا مطمعن باش جامعه این بلا رو سرش اورده وقتی نتونه نون شبشو در بیاره چیکار کنه پسرا حداقل میرن کار ...

دقیقا نظر منم همینه قضااااااااااااااوت نکنیم

بابا جون من ایها الناس منع پشت در خونه همه ما نشسته بفهمید بفهمید بفهمید لطفااااااااااا

در تاریخ9/9/99بهترین اتفاق زندگی من افتاد🙏🌺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونا مطمعن باش جامعه این بلا رو سرش اورده وقتی نتونه نون شبشو در بیاره چیکار کنه پسرا حداقل میرن کار ...

یعنی چون پول نداره بره تن فروشی،خوب بره مثل همون پسرا تو کارخونه ها کارگری کنه،مگه چی میشه؟

دوست خواهرم اینطوریه رو زندگی خواهر منم تاثیر گذاشته دخترکه نفهم اخه احمق تو ۱۷ سالته بتمرگ تو خونت ...

ببين كل دنيا رو كه نميشه عوض كرد ! اين دوست نشد دوست بعدي!! رو خواهرت كار كن ، تا ١٨ سالگي فرصت دارين از مواد و مشروب و رفيق بازي نجاتش بديد با مشاوره هاي عالي،،، اينجور تاپيك زدن دردي ازتون دوا نميكنه، جهت درد و دل هم اول بايد توضيح ميدادي، من به شخصه به كسي نميگم دم دستي، چون دوست خواهرت حتما رست تربيت نشده صد در صد كمبود محبت از خانواده) حالا افتاده تو راه اشتباه، احتياج به كمك داره! يه جور مريض اين رفتار شده، مريضي رفتار غلط مريض اعتياد ،،، حالا نميشه گفت چون خواهرت تحت تأثيرش افتاده پس اون دختر دم دستي و هرزس... 

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه
واقعا😑 واسه ختنه سرون پسرا جشن میگیرن ولی پریودی دخترا رو مخفی میکنن

تا وقتی امثال اینا هست خانوما نباید از مردا گله ای داشته باشند

اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود...