2777
2789
عنوان

دختر دم دستی

| مشاهده متن کامل بحث + 4617 بازدید | 171 پست

ببخشیدا ولی چرا به خودمون اجازه یمدیم یه همچین حرفی به همجنسمون بزنیم....این طرز فکرو باید واسش زااااااار زد.....

دختر جنوبیتونم   من دقیقا از هموناییم که دوست دارم سریع با همه دوست شم و ارتباط برقرار کنم  میخوام همیشه شادو پرانرژی و الهام بخش باشم...دهه هشتادیم و عاشق هنرررر  به نی نی سایت مثل یه جور کلاسه افزایش تحمل نگاه میکنم  لبخندت قشنگ ترین اتفاق دنیاست 

دختری که شأن خودشو پایین میاره خودشو سبک میکنه آویزان اینو اونه و دنبال یک پسر می دوه، مدام مشغله داره که چرا فلان پسر این کارو کرد چرا اون یکی اون کارو کرد چیکار کنم از دلش دربیارم و این حرفا درحالیکه پسرایی که دخترا رو دستمال کاغذی میبینن ارزش تف انداختن توی صورتشون هم ندارن. کاش دخترا ارزش خودشونو بدونن

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان این ناراحت شدن نداره 

واقعیته

یه دختری که همیشه در دسترس  هست و برای خودش ارزش قائل نیست همچین برداشتی میشه در موردش

به جای این حرفا به خودمون و دخترامون یاد بدیم که خیلی ارزشمندیم و نباید وقت و قلب و احساسمونو برای هرکسی هدر کنیم حتی اگه عاشق شدیم با سیاست پیش بریم که همچین فکری در موردمون نکنن😊

دختری که زود جواب چت میده جواب زنگ میده .خیلی ممکنه سیریش باشه احتمالنم عشقش واقعیه اما سادس نمیتونه ...

دختری که جواب تلفن وپیام زود بده دم دستیه😒😒

واسه ام دعا کنید خیلی تنها شدم😪
به نام خدا به دختری که تا پا میشه باباش میگه اب بیار مامانش میگه زیر قابلمه رو خاموش کن دم دستی میگن

بعله✌👌👏👏👏👏👏

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم
عه این همه روشن فکر کجا بود تا الان  پس چرا اگه همون دختر فردا پسفردا تو خیابون نصف شب دیده شه ...

اون کوتاه فکرا رو ول کن منم همچین طرز فکری ندارم تو داری با این پستت به اون تفکرات دامن میزنی اگه بقیه بدن بیا از خودمون شروع کنیم که بد نباشیم

دقیقا بخاطر خودمون هست ک جامعه مرد سالار داریم 

این همه کلمه هست برای بیان این موضوع

اصن ادم قطعا نمیتونه  کسی رو شخصا قضاوت کنه ولی واقعا این کلمات چیه؟ دم دستی! 

یادمه یک بار توی یک تاپیک مربوط ب حجاب یک خانم اومد زن هارو به بسته چیپس و ماست تشبیه کرد چه قدرم لایک خوزد! 

همونجا فهمیدم

مسکل از مردای جامعه ما نیست

اول مشکل از همجنسای خودمونه ک این قدر خودشونو در سطح پایین و بی ارزشی میبینن