2777
2789
عنوان

دختر دم دستی

| مشاهده متن کامل بحث + 4621 بازدید | 171 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفاً نگین ضرر نمی رسونه. مجموعه همین رفتارا جامعه رو می سازه. که الانم جامعه از همه نطر وضعش وخیم ...

خیلی رفتارا مهم تر هست که داره ضرر میرسونه یه اونا برسیم بهتره 

لطفا لایکم نکنین لایکم نکنین  لایکم نکنین  لایکم نکنین ریپم کنین خوشحال شم🥰🥰 
اینکه همجنسمون صب تا شب پیش پسرا باشه قلیون و مشروب و گل  بکشه  باعث نمیشه شان همجنسای د ...

سبک زندگیشه و به دیگران ربطی نداره اگر پسر بود کاری نداشتین

دختر جنوبیتونم   من دقیقا از هموناییم که دوست دارم سریع با همه دوست شم و ارتباط برقرار کنم  میخوام همیشه شادو پرانرژی و الهام بخش باشم...دهه هشتادیم و عاشق هنرررر  به نی نی سایت مثل یه جور کلاسه افزایش تحمل نگاه میکنم  لبخندت قشنگ ترین اتفاق دنیاست 
مطمئنی هیچ دختری اینجوری نیست؟

اره هیچ دختری اینجوری نیست فقط شاید سبک زندگیش با ما فرق داشته باشه من فقط دخترایی رو بی ارزش میدونم که یا خیانت میکنن یا نفر سوم یه رابطه میشن فقط اینان که بی ارزشن

من ب کسی انگ نچسبوندم  واقعا واستون قابل هضمه تو این جامعه دختر تا ۴ صب تو خیابونا بچرخه؟؟

تو اینجا جا افتاده اینجوری. وگرنه تو خیلی جاها اصلا بد نیست

بدم باشه برای پسراهم همونقدر بده

چرا یجوری می کنید اوضاعو که یه چیز واسه پسرا افتخار باشه واسه دخترا ننگ

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

دختری که با هر جنس مخالفی که سر راهش قرار گرفت دوست میشه دختری که زود به دست میاد و پسر برای به دست آوردنش نیاز نداره اخلاق و رفتار خودشو خوب کنه نیاز به هیچ تلاشی نداره 

این لفظ اصلا لفظ ضد زنی نیست 

حقیقت اینه که مرد باید برای رسیدن به زن تلاش کنه و دختر نباید زود پا بده به هر کسی باید سخت به دست بیاد 

کتاب زنان زیرک رو بخونید نویسندش امریکاییه 

تمام کتاب توصیه میکنه زنان نباید راحت به دست بیان وگزنه مردان سواستفاده گر میشن 

تو اروپا خیلی کنفراسنا هست که به دخترا یاد میدن دم دستی نباشید دیر به دست بیاید اگه رابطه پایدار میخواید اگه میخواید دوست پسر ولتون نکنه بره سراغ ده تا دیگه 

اگه میخواید پسرای جامعه تون تنوع طلب نشن 

باید دخترا دم دستی نباشن 

سبک زندگیشه و به دیگران ربطی نداره اگر پسر بود کاری نداشتین

چون پسر کمتر ضربه میبینه تا دختر

سلام😊منوو عشقم بعد از کلی سختی بلاخرههه بهم رسیدیم❤❤ایشون پرستاره منم دبیر زیست شناسی😍خدایا شکرت بابت همه ی قشنگیایی که تو زندگیم نصیبم کردی❤خدایا شکرت بابت مهربونیات💙مرسی که هروقت صدات زدم خودتو به موقع رسوندی💙❤خدایا از من و خانوادم و خانواده شوهر دوست داشتیم و خانواده نی نی سایتیا سلامتی و لب خندون بده💛💛 
اینکه همجنسمون صب تا شب پیش پسرا باشه قلیون و مشروب و گل  بکشه  باعث نمیشه شان همجنسای د ...

عزیزم چرا شما متوجه موضوع نمیشی

اصن باشه از نظر شما اون دختری ک این کارو بکنه دختر خوبی نیست

ولی هیچ کس حق نداره لفظ دم دستی رو برای یک ادم بیان کنه

مگه دستماله؟ 

من ب کسی انگ نچسبوندم  واقعا واستون قابل هضمه تو این جامعه دختر تا ۴ صب تو خیابونا بچرخه؟؟

عزیزم اینجا همه روشنفکر هستن و به دختری که کلا بیست و چهارساعته با پسرا بیرون باشن میگن اجتماعی، دخترای سریش و خونه خراب کن هم نباید قضاوتشون کرد و صدالبته باید تحسینشون کرد، اما کاملا ضد مردن، مردای بدبخت نباید دست از پا خطا کنن با این همه بقول شما دخترای دم دستی...

اون دختر رفتار و کردارش فقط فقط فقط به خودش مربوطه ما مواظب کلاه خودمون باشیم

در تاریخ9/9/99بهترین اتفاق زندگی من افتاد🙏🌺