2777
2789
عنوان

جهنم / بهشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 182 پست
نمیدونم این ی راز بزرگه ک وقتی مردیم آشکار میشه من اصلا ب مرگ فکر نمیکنم برامم مهم نیس کی قرار بمی ...

اره خب توی لحظه زندگی کردن بهتره ولی شاید بعضی وقتا یادداوریشم بد نباشع

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اینجوری فکر نکن.حتما که نباید کولاک کنی. یه وقت یه لبخندی به یه فردی که احساس تنهایی میکنه زده باشی ...

شاید ثوابام خیلی کمتر باشن، یعنی خودم اینجوری حس میکنم

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
😂😂😂 خیلی کم پیدان.سرشون شلوغه

😂😔مارو پیچوندن رفتن

رفقا پیچیدن به بازی😔😒

معلوم نیست مخ کیارو میزنن با دروغاشون

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.
ترس از مرگ یه چیز ذاتیه اما هیچ کس نمی دونه میره جهنم یا بهشت بی دلیل نترسید

چمدونم میگن هرکس میترسه ادم خوبی نیست و میره جهنم و...

😂😔مارو پیچوندن رفتن رفقا پیچیدن به بازی😔😒 معلوم نیست مخ کیارو میزنن با دروغاشون

ههعععییی

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤                                         
من قبلا از مرگ خیلی میترسیدم ولی بعددگوش دادن فایل صوتی کتاب زندگی پس از مرگ.و دیدن برنامه زندگی پس ...

خب طبیعتا خدا مهربون و بخشندس ولی اعمال خودمونم تاثیر خودشونو میذارن یه جاهایی

الان توجهنیم.ولی انصاف نیس هم ماهابریم مثلاجهنم هم خارجیا😶

هرمردی ک درخواست دوستی میدی ینی بی ن..... س عالمی همتون بلاک😡😡😡بیناmوسهای لعنtی درخواست ندین خدالعnتتون کنه

این وسوسه شیطانه عزیزم شروع کن بخون یه جاهایی هم نتونستی قضاشو بخون

خیلی وقته تو فکرشم ❤️ میخوام واقعا شروع کنم ممنونم که راهنمایی میکتی

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
ههعععییی

بیخیال 

جمله ای که تو نود درصد این مواقع میگن:

لیاقت مارو نداشتن😂😑

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.
من میرم بهشت انقدر گناه دارم  کارنامم ذغالیه اما خدا بخشندس از مادر مهربون تره از مرگم نمی ترسم ...

ایشالله

من وقتی عمقی به یه قضیه ای فک میکنم خیلی زندگی سخته و تصمیم گیری نمیدونم چی بشه ولی کاش نرم جهنم حداقا