2777
2789
عنوان

جهنم / بهشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 182 پست
اره خدا مهربونه واقعا و بخشنده ولی من میترسم احساس میکنم میرم جهنم☹️

پس سعی کن خودتو اصلاح کنی

اوست خدای ناممکن ها و تو بر ممکن گریه میکنی؟💚 السلام علیک یا ابا عبدالله 💚السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا💚یه روز وقتی معجزه خدا رو دیدم میام تاپیک میزنم منم به حاجتم رسیدم 😭🥺دلداده یک دلبر❤️
ب کسی بدی نکردم ک جهنم برم  از مرگ میترسم خییلی کار دارم اینجا

خوشبحالت

منم یه مدت فک میکردم کسیو اذیت نکردم ولی بعدا فهمیدم ناخواسته کسایی رو خیلی اذیت کردم امیدوارم ببخشنم...

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب این نمازتم بخون یه راست برو بهشت منم اونجام خوش می گذره    

چشم دوس دارم یه موقع شروع کنم که هیچ وقت نذارم کنار و شرمنده شم

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
ولی اراده داشتی 

اراده چی؟

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
مرسی من خوبم تو چطوریییی؟ چ خبر از عشق من؟ در نبود من ک مخشو نزدی؟😂 @narssiss73    

فداتشم همه چی خوبه

نه بابا من خودم شوهر دارم

😂😂😒😒😒با شوهر تو چیکار دارم اخه

جانو جهانم فقط توهستی😂😍 @خر_شرک  

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.
من میرم به خواب برزخیم  تمام گناهام مال زبونمه و بس

زبون هم چیز کمی نیست

باعث خیلی چیزا میشه

امیدوارم بریم لهشت

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
زبون هم چیز کمی نیست باعث خیلی چیزا میشه امیدوارم بریم لهشت

گاهی میگفتم اگه زبون نداشتیم الان هممون تو بهشت بودیم

کاربر اقا هستم؛تمام تجربیاتم و شناختم نسبت به مسائل رو در اختیارتون قرار میدم اهل مطالعه هستم پس خوشحال میشم سوالی داشتید پاسخ بدم 
بهشت جهنم همینجاست افکار ما ادماست خدا اونقدر مهربونه که بندشو ازار نده اتیشه جهنم چه معنی داره

منم به این قضیه خیلی فک کردم ولی بلاخره یه سری اعمالی هم هست دیگه که تعیین کنندس

منم به این قضیه خیلی فک کردم ولی بلاخره یه سری اعمالی هم هست دیگه که تعیین کنندس

درسته

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.
من به خاطر غیبت میرم جهنم ولی از طرفی هم گناهای خیلی بد نمیکنم به فضل و کرم پروردگار،ولی بخاطر غیبت ...

من گناهام خیلی بیشترن واقعا ،ولی خدایی زندگی هم باهام خوب تا نکرد ، خودمو بخوام حساب کنم بدون بدبختیام میرم جهنم

فداتشم همه چی خوبه نه بابا من خودم شوهر دارم 😂😂😒😒😒با شوهر تو چیکار دارم اخه جانو جهانم فق ...

😂😂😂 خیلی کم پیدان.سرشون شلوغه

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤