2777
2789
عنوان

جهنم / بهشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 182 پست
مهم حق الناسه  احساس میکنم حق الناس گردنم دارم اما نمیدونم کجا و چجوری

منم این حسو دارم ، نمیدونی واسه جبرانش باید چیکار کرد؟

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
سلام سلام😍

به به سلام به روی ماهت😍چطوری خشگلم😍😍

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا انصاف نیست اصلا. نه کسی رو ازردم به ناحق نه حق الناس کردم اگه بخوام برم اوج خلافم اینه خدا به ن ...

خدا نیستم ولی فک نکنم با این حال بری جهنم خوشبحالت

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
بهشت😍 چون به بخشش خدا امیدوارم

اره منم میدونم خدا مهربونه ولی کارای خودمم هست

منم.. فرصت جبران چجوری

خوب اشتباه ها و خطاهای ما یا حق الله هستن مثل نمازی که نخوندیم،روزه و خمسی که قضا شده و...

یا حق الناس هستن مثل غیبت یا دلی که از کسی شکستیم

هر دو رو باید جبران کرد،حق الله رو باید قضاشو کم کم بجا آورد و اگر حقی رو از کسی ضایع کردیم ازشون بخوایم ببخشنمون

دوست عزیزی که میگی منو ریپلای نکن، خوب کامنت نذار تا کسی ریپلایت نکنه   اینجا بخش"تبادل نظر"یه سایت عمومیه، اون چیزی که شما مینویسی و واکنشی در پی نداره چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی  
بهشت و جهنم و نمیدونم  ولی مرگ و به شدت دوس دارم و میدونم که خدا خییییلی کریم و مهربونه و دلم ...

اره خدا مهربونه واقعا و بخشنده ولی من میترسم احساس میکنم میرم جهنم☹️

خب مطیع خدا بودن خیلی سخته

تمرین کن .خدا غیر از خوبی بندش چیزی نمیخاد پس دستوراتش همه برای ارامش و اسایش خودمونه.

من خودم  پشت سر مادرشوهرم که خیلی اذیتم میکنه حرف میزنم   سعی میکنم دیگه پشت سرش حرف نزنم ولی گاهی از دستم در نیره

خدا نیستم ولی فک نکنم با این حال بری جهنم خوشبحالت

نماز نمیخونم خواهر.. از این لحاظ خیلی سر به هوام. ولی حق الناس مطمئن م نکردم 

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
پس بهتره دروغ و قضاوت و تهمت وپشت سر حرف زدن نکنیم هممون میریم بهشت  البته مال ملت نخوریم و مش ...

صحیح

خیلی خوبه سرمون تو زندگیه خودمون باشه تا جایی که میتونیم به ادما حیوونای بی پناه کمک کنیم

دل نشکنیم و... بالاخره ما بخشی از وجود خداییم بازگشت همه به سوی اوست

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.
به به سلام به روی ماهت😍چطوری خشگلم😍😍

مرسی من خوبم تو چطوریییی؟ چ خبر از عشق من؟ در نبود من ک مخشو نزدی؟😂

@narssiss73  

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤                                         
گناه نکن 😑😑😑😑😑

مرسی از راهنماییت ولی توی این زمونه یکم زیادی سخته احساس میکنم هر روز دارم گناه میکنم😂