2777
2789
عنوان

جهنم / بهشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 182 پست
درسته

پس بهتره دروغ و قضاوت و تهمت وپشت سر حرف زدن نکنیم هممون میریم بهشت 

البته مال ملت نخوریم و مشروب هم نخوریم 

کاربر اقا هستم؛تمام تجربیاتم و شناختم نسبت به مسائل رو در اختیارتون قرار میدم اهل مطالعه هستم پس خوشحال میشم سوالی داشتید پاسخ بدم 

من میرم بهشت انقدر گناه دارم  کارنامم ذغالیه اما خدا بخشندس از مادر مهربون تره از مرگم نمی ترسم فقط خدارو به عظمتش قسم میدم وقتی جونمو  میگیره گناهامم ببخشه گناهکار از این دنیا نرم 

خدایا مواظبمون باش و بلاھایے کہ بہ فکرمونم نمےرسہ سرمون نیار

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اگه نرم بهشت واقعا باید گل گرفت در اون بهشت رو.

خوشبحالت 😂

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
جهنم و‌ بهشت هر کی این دنیاشه   بدی کنی به خودت برمیگرده خوبی کنی باز به خودت برمیگرده

اگه این دنیا جواب بگیریم خوبه ولی یه سری حساب ها مال اونوره

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
بهشت جهنم همینجاست افکار ما ادماست خدا اونقدر مهربونه که بندشو ازار نده اتیشه جهنم چه معنی داره

سلام سلام😍

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤                                         
منم مثل تو هستم نماز قضا زیاد داشتم اما نماز نخوندن جرم کمی نیستا

نمیدونم ولی گناهم فقط همینه خیلی بچه تر که بودم غیبت میکردم. یا مسخره. اما خیلی ساله گذاشتم کنار. اصلا زبون بد هم ندارم. والا خب واسه اینا هم یه تخفیفی امیدوارم بده. 🥺

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
از مرگ نمیترسم ولی از اعمال خودم که فرصت جبرانشون رو نداشته باشم میترسم

منم..

فرصت جبران چجوری