2777
2789
عنوان

جهنم / بهشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 182 پست
مطمعن باش یه جایی گناهی کردیم این بلاها سرمون اومده

گاهی خدا صبر ادم رو مسنجه تا به جاش یه پاداشی بده..خداروشکر خدا به من در عوض بچه های سالم و با محبت داده.. مال دنیا اندازه خودمون داده..ولی دل من راضی نمیشه من ۲۰ سالگی شوهر کردم بیشترشو که بچه بودم الباقی شو هم به کی ده سال بدی کردم که ده سال زجر بکشم..اهل همه چی هست نوشیدنی کشیدنی خانوم بازی سگ بازی خروس بازی قمار دعوا و چاقوکشی .. بد دل بد دهن حرف راست از دهنش در نمیاد همش دروغ همش کلک .. سوء سابقه هم داشته و نمیدونستیم اولش خودشو خوب نشون داد تا خرش از پل بگذره..پدرمو درآورد ولی به خاطر بچه تحمل کردم.. به مرور اخلاقای خوب من روش تاثیر گذاشت و خیلی از اون کارارو الان نمیکنه..اگرم بکنه یواشکی میکنه من دیگه نمیبینم ازش...🤔 ولی به خودم که فکر میکنم جوونیم رفت به پای هیچی.. حلال نمیکنم.. اگر مریض شه ورشکست شه بازم میشه اسباب زجر بیشتر من.. باید جزای اعمالشو تو اون دنیا ببینه..

به جهنم و آتشش معتقد نیستم بعیدمیدونم خدایی با عظمت ومهربونی و بخشش که ما شناختیم اهل عذاب به این شدت باشه شاید دنیای دیگه ایی باشه یا بعدزمانی دیگه که بعضیا به سزای کارشون برسن

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا انصاف نیست اصلا. نه کسی رو ازردم به ناحق نه حق الناس کردم اگه بخوام برم اوج خلافم اینه خدا به ن ...

معیار سنجش اعمال انسان نماز هست.اولین چیزی که مورد سوال قرار میگیرد نماز هست. همه کسایی که تجربه مرگ داشتن و برگشتن میگن مهمترین چیز نماز بوده...

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
اگه خدانمازنخوندناوروزه نگرفتنام روقبول نکنه قطعابهشت.ولی به شدت ازیاداوریه مرگ میترسم یعنی شب وروزی ...

فک کنم خدا از حق خودش بگذره ولی از بقیه گناها و حق الناس نه، من نمیدونم حق الناس گردنمه یا نه

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
بیخیال  جمله ای که تو نود درصد این مواقع میگن: لیاقت مارو نداشتن😂😑

اره خودشع😂😂

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤                                         
به جهنم و آتشش معتقد نیستم بعیدمیدونم خدایی با عظمت ومهربونی و بخشش که ما شناختیم اهل عذاب به این شد ...

بنده های خیلی بد مستحق شدیدترین عذاب هان. جهنم برا اونا ساخته شده. 

معیار سنجش اعمال انسان نماز هست.اولین چیزی که مورد سوال قرار میگیرد نماز هست. همه کسایی که تجربه مرگ ...

من شنیدم میگن خدا از حق خودش میگذره از حق الناس نه

برای همین همیشه فکر کردم اونا مهمترن

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
نمیدونم ولی گناهم فقط همینه خیلی بچه تر که بودم غیبت میکردم. یا مسخره. اما خیلی ساله گذاشتم کنار. اص ...

من نماز نخوندم هیچوقت روزه هم یکی دو ساله کم میگیرم ، غیبتو مسخره کردنم داشتم ولی خیلی پشیمونم...

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸