2777
2789
عنوان

جهنم / بهشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 182 پست
عزیزی شیطان خیلی خیلی نامرده از اون بدتر نفس خودمونه منم خودم همینما فکر نکنی مومنم

اره واقعا ادم وسوسه میشه به خیلی کارها. 

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
بنده های خیلی بد مستحق شدیدترین عذاب هان. جهنم برا اونا ساخته شده. 

جهنم وبهشت به این شکل نیست که به ما شناسوندن والا ۹۰ درصد دنیا جهنمی ان

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب اشتباه ها و خطاهای ما یا حق الله هستن مثل نمازی که نخوندیم،روزه و خمسی که قضا شده و... یا حق ال ...

ولی یه سری وقتا اگه ندونیم حق الناس داریم یا نه چیکار کنیم

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

بهشت 😅

چون نصف دینم با ازدواج کامل شده   

و بهشت هم زیر پای مادران است  

از مرگ هم ترسی ندارم هرلحظه بخواد بیاد برام مهم نیست چون همیشه در لحظه زندگی میکنم 

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸
من نماز نخوندم هیچوقت روزه هم یکی دو ساله کم میگیرم ، غیبتو مسخره کردنم داشتم ولی خیلی پشیمونم...

من روزه نمیتونم بگیرم. معافم اما منم نماز رو خیلی سهل انگاری کردم. غیبت و مسخره کردن رو میتونی راحت بذاری کنار اونقدرها هم سخت نیست ترکش.... 

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 

حق الله وحق الناس رعایت شہ قطعا بهشت...نمازوروزه هامون ڪمڪمون مےڪنہ رعایت حجاب احترام بہ پدرومادر(بهشت زیر پاے مادره)وهمسرجان جلوگیری ازگناهان زبانے شیعہ ۱۲امامےبودن بہ دادمون میرسہ

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگےست...دلم براےشما تنگ نمےشود🥺اللهم صل علے محمدوآل محمد وعجل فرجهم

من تناسخ رو باور دارم، بنظرم بهشتی که خواب،شب،بدی،پیشرفت و... نداشته باشیم هر چیز خوبی هم که میگن داره بی معنی میشه

و از مرگ هم ترسی ندارم، و بنظرم لذت بخشه

Got nothing to say

من چون پدرم فوت شده ذوق دارم برم‌ببینمش بخاطر همین اصلا از مرگ ترسی ندارم با اینکه گناهانی هم دارم مث هر انسانی اما نمیترسم خدا هر طور صلاح میدونه باهام رفتار کنه تا بالاخره اهل بهشت شم

ازشون حلالیت بطلب .اگرم حلالیت گرفتن خودش باعث اختلافات میشه براشون استعفار کن.قران بخون هدیه به اون ...

بعضیا هستن که خیلی بهم ظلم کردن و خیلی بهم بی ادبی بی احترامی هم کردن بعضی وقتا میترسم میگم شاید قضیه از دید اونا یه جور دیگس ولی مقصر من بودم ، یا خیلیا که نمیدونیم ولی ممکنه اذیت باشن ازمون

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
من شنیدم میگن خدا از حق خودش میگذره از حق الناس نه برای همین همیشه فکر کردم اونا مهمترن

عزیزم این فقط یک شعار است که یک عده درست کردن... معیار قبولی سایر اعمال ما نماز است اگه نماز نخونیم بقیه اعمال خوبمون هم بر بادست....

ببین نماز یعنی سجده در برابر خدا، شیطان یک سجده نکرد به انسان از درگاه خدا رانده شد حالا نماز سجده انسان به خداست اگه انجام ندیم از شیطان هم بدتریم...

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
از مرگ نمیترسمـ و یک جهنمیم😢

چجور نمیترسی😐