2777
2789
عنوان

جهنم / بهشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 182 پست
[QUOTE=188804946]والا جهنم بیشتر خوش میگذره چون ما که عادت داریم [/ولی به نظرم پولداراتوهمین ای ...

آره خب👌🏻من فقط آرامش می خوام پول به اندازش خوبه بیش از حد پولدار بودن خودش دردسره

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه.....
الان توجهنیم.ولی انصاف نیس هم ماهابریم مثلاجهنم هم خارجیا😶

دقیقا 😂

بعضی وقتا فک میکنم دوره ای که توش ادم متولد میشه هم خیلی مهمه

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم این فقط یک شعار است که یک عده درست کردن... معیار قبولی سایر اعمال ما نماز است اگه نماز نخونیم ...

از این میترسم شروع کنم بذارمش کنار. اینجوری حس بدم بدتر میشه

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
معیار سنجش اعمال انسان نماز هست.اولین چیزی که مورد سوال قرار میگیرد نماز هست. همه کسایی که تجربه مرگ ...

درسته ولی خدا بخشندس از حق خودش میگذره نماز خیلی نجات دهندس ، ولی چیزی که خدا نمیبخشه حق الناسه

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
انقدر ادم ها ی گنده هستن که سرشار از گناه هستن و دستشون به خون انسان هاالودس  و فقط میخوان حس ...

خب طبیعتا هر بدی بدترش هست ولی ما جز خوبا باشیم

من روزه نمیتونم بگیرم. معافم اما منم نماز رو خیلی سهل انگاری کردم. غیبت و مسخره کردن رو میتونی راحت ...

میگم که پشیمونم، نمیخوام بهونه بیارم ولی توی موقعیتی که زندگیم داشتم دقیقا یه جوری بودم که یا باید میخوردم یا خورده میشدم

اره خودشع😂😂

😂😂😂😂

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.
خب طبیعتا هر بدی بدترش هست ولی ما جز خوبا باشیم

نه منظورم نگرفتی

اون ادم گنده ها میدونن که جهنم وبهشت همین دیناس تا اخرش رفتن و میدونن برای همین دست به هر گناهی میزن

بعد برای این که ماادم های معمولی رو کنتر ل کنن احساس گناهکار بودن رو بهمون القا می کنن 

می فهمی ؟

آدمی که با خلوص نماز میخونه کمتر حق الناس به گردنش میمونه حتی اصلا نمیمونه ... نماز خودت گفتی نجات دهنده ست نجات دهنده از غیبت و دروغ و حق الناس البته بشرطی که با خلوص بخونیم

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
عزیزم این فقط یک شعار است که یک عده درست کردن... معیار قبولی سایر اعمال ما نماز است اگه نماز نخونیم ...

ادم و فرشته باهم فرق دارن ،نمگم نماز چیز کمیه ،خیلی هم عالی و بالاست و فوق العادس  ولی یه‌چیزیه که خدا راجبش تصمیم میگیره و مال خداست ولی ظلم کردن به بندش دست بندشه 

نه منظورم نگرفتی اون ادم گنده ها میدونن که جهنم وبهشت همین دیناس تا اخرش رفتن و میدونن برای همین دس ...

گرفتم منظورتو ولی موافق نیستم که جهنم و بهشت همین دنیاس ، توی هر کشوری دین هست و همه ی دانشمندا و بی دین ها هم به زندگی بعد از مرگ و وجود جهنم و بهشت توی دنیای دیگه رسیدن

آدمی که با خلوص نماز میخونه کمتر حق الناس به گردنش میمونه حتی اصلا نمیمونه ... نماز خودت گفتی نجات د ...

بعضی وقتا فک میکنم خیلی ادمای کمی هستن که از سر عشق نماز میخونن، بیشترا از سر وظیفه و ترسه

میگم که پشیمونم، نمیخوام بهونه بیارم ولی توی موقعیتی که زندگیم داشتم دقیقا یه جوری بودم که یا باید م ...

ببین اینکه در برابر ظلمی که بهت میشه جواب کوبنده به طرفت بدی به نظرم ایراد نداره این دفاع از خوده. اما دل شکستن و پشت سر حرف زدن خیلی بده...من دخترای فامیلمون میشینن جلو یه ادمی بعد جلو روش میخندن و مسخره ش میکنن. منم وقتی میبینم اینجورین از کنارشون بلند میشم و دورترین نقطه میشینم.... من اینجوری تونستم ترک کنم... با دوری کردن از ادمایی که بقیه رو مسخره میکنن.. 

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
ادم و فرشته باهم فرق دارن ،نمگم نماز چیز کمیه ،خیلی هم عالی و بالاست و فوق العادس  ولی یه‌چیزیه ...

حق خدا از حق بندش بالاتره کسی که نتونه حق خدا رو بجا بیاره مسلما حق الناس رو هم نمیتونه بجا بیاره.... 

نماز خونای واقعی اهل غیبت و مال مردم خوردن نیستن واقعا نیستن....

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت