2777
2789

بچه ها برنج مهمونی رو کی درست میکنین و چه جوری درست میکنین؟

من که فعلا به خاطر کرونا مهمون ندارم، اما کلا دوست ندارم وقتی مهمون میاد تو آشپزخونه باشم  

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

یادم نمیاد

خیلی وقته مهمون نداشتم قبلشم همش پیتزا و...

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من دو سه ساعت قبلش درس میکنم بعدش روغن داغ میریزم درشو نمیبندم که عرق نکنه شفته بشه سرد شد درشو میذارم مهمان که بیاد زیرشو کم کم میکنم موقع شام همه چیزو سر حوصله میبرم سر سفره 

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞