2777
2789

خانوما من گفتم همش چیزای عجیب می بینم

الان سوره بقره رو گزشتم یهو دارم مثلا اینجا چت می کنم یهو بی اختیار سرم بر می گرده یه موجودی و می بینم بخدا الکی نمیگم اولین بار که دیدمش مث یه جونور بود انگار داشت بال بال می زد بعدش صداهای تو خونمون زیاد شد منم صدای قران و زیاد تر کردم اومدم تو پذیراییمون نشستم یه جورایی خواستم فرار کنم اینجا هم دوبار دیدمش ینی همه اینا توهمه یا واقعی بچه ها حالم خیلی بده وقتی دیدمش انگار چشمام داشت از کاسه در میومد بخدا دروغ نمیگم😭️😣💔

باشه تو خوبی اصلا تو راس میگی🙂💔

قران خوندنو ادامه بده نترس خداباهاته❤

🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ....                       چیه؟  چرااینجوری نگامیکنی؟  جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم   🔪🏃‍♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻  منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با صدای بلند توی خونه اذان بخون.

چیزی باشه میره

منحرف نباشین بابا اه منظورم H2O هست :/                         شنیدم ک دعاهاتون خیلی تاثیر داره و سریع مستجاب میشه🙏🏻میشه لطفا خواهرا منو هم دعا کنین که خونمونو جابه جا کنیم و بریم یه جای خوب:)
ممکنخ بخاطر بارداریت حساس شده باشی

باردار نیستم تیکر هدفمه

چن ماهه دارم می بینمش باور کن حتی اگه چیزایی که می بینم توهم باشه صداها توهم نیس چن بارم دعا پیدا کردم تو خونمون همشم مشکل داریم گفتم گوش بدم تو یه تاپیک دیدم دختره نوشته بود خوب شده

من همزمان دو تا از مامانم رو تو خونه دیدم،یعنی مامانم دوتا بود،،تو با یه صدا ترسیدی😐😄

دارم میگم دیدمش بال بال می زد

واقعا ترس داشت عین فیلمای ترسناک سرم یهو بی اختیار چرخید خیلییی واضح دیدمش برگام ریخته😭

دقیقا قران زیاد بخون..بهش فکرم نکن.مخصوصا ایه الکرسی بخون.تنهام نمون

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
دقیقا قران زیاد بخون..بهش فکرم نکن.مخصوصا ایه الکرسی بخون.تنهام نمون

تنها بمونم چی میشه‌؟ اخه بابام بیمارستانه مامانمم نیس خودمم و خواهرم یه جوریم یه حسی دارم می خوام گریه کنم