2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبول باشه 

ممنونم عزیزم

مامانی جونم چرا وقتی دو سالم بود رفتی منو هم باخودت نبردی چرا گذاشتی توحسرت گفتن مامان از ته دل بمونم دوستت دارم لااقل بیاتو خوابم ببینمت من حتی قیافیه تو یادم نیست 

اگر دوست داری ی چندتا غذا بپز یا ساندویچ ببر بده این کارتن خواب ها بخورن غذا ندارن 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
قبول باشه

ممنونم عزیزم قبول حق

مامانی جونم چرا وقتی دو سالم بود رفتی منو هم باخودت نبردی چرا گذاشتی توحسرت گفتن مامان از ته دل بمونم دوستت دارم لااقل بیاتو خوابم ببینمت من حتی قیافیه تو یادم نیست 

به نظرتون تو این اوضاع کرونا مردم نذری قبول‌ میکنن؟؟

من پس فردا شله زرد میپزم‌ ولی میترسم کسی ازم نگیره پارسال به خاطر کرونا خیلی کم درست کردم در خد ده تا ظرف به خانواده ها دادم امسال میخواستم نپزم‌ ولی خود به خود همه چیزش حور شد دلم‌نمیاد نپزم ولی ازم‌نگیرن خیلی ناراحت میشم هرچند حق دارن

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
به نظرتون تو این اوضاع کرونا مردم نذری قبول‌ میکنن؟؟ من پس فردا شله زرد میپزم‌ ولی میترسم کسی ازم ن ...

کجایی هستی عزیزم

اگر دوست داری ی چندتا غذا بپز یا ساندویچ ببر بده این کارتن خواب ها بخورن غذا ندارن 

الهی بمیرم 😭😭😭

بعضی وقتا باید سریع خودتو جمع و جور کنی... یکی بزنی تو گوش خودتو بگی به داد خودت برس لعنتی... تو دیگه به دنیا نمیای!!!  
فردا شب میخوایم بریم به پاکبان ها بدیم

قبول باشه به‌نظر‌ من یا میوه بده یا پک‌ افطاری اگه قبل افطار پخش میکنید که پک‌افطاری بهتره

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...