2777
2789
عنوان

رفتار دوستم رو نمیفهمم

101 بازدید | 7 پست

خب من و دوستم یک سال شده ک رفیقیم ولی تابستون امسال بهم گفت که از مت خسته شده و میخواد خودش تنها باشه و منم گفتم اوکی ولی واسه ی برگردوندنش کلی تلاش کردم و آخر سر هم دوباره دوستیم شکل گرفت ولی ی روزی که حالم بد بود بهش گفتم اوکی بیا فردا پیش من باش تا حالم بهتر بشه اونم وبرگشت گفت که اره دلم واسه ی بقیه دوستام تنگ میشه (و کلا درباره اون دوستاش خیلی بهم میگفت🙂)

بعدش دیگه منم گفتم که چقد واسه نگه داشتنت تلاش کرد و خلاصه ی جورایی فراموشش کردم ولی چند وقت پیش دوباره بهم زنگ زد و شروع ب حرف زدن کرد و دیشب هم ی کلیپی واسم فرستاده بود (میدونم چی فرستاده ولی سین نکردم😂)

واقعا نمیدونم چیکار کنم و یا چه واکنشی نشان بدم 🦦

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلش برای یکی که هر گهی بهش بزنه و براش ناز کنه تنگ شده و میدونه در دسترشی هر چیم بهت برینه .

اگه این تیپ شخصیتا باشی .همیشه از همین آدما دوروبرت میاد .چون اینجور آدما زود آدم خودشون رو میشناسن.

خودتو درمان کن و عوض شو