2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه چهارم نی نی سایت پزشکناز اون یک چهارم باقیمانده هم یک دومشون دانشجوی پزشکی هستن

😂

من مغرور نیستم، فقط نیازی نمیبینم خودمو به آدم های بی ارزش ثابت کنم😌 در حدی نمیبینمتون که بخواین مانع خنده هام بشین😉🌹

من امسال کنکور دارم ولی از یکی که قبول شده بود پرسیدم

منابعش ریاضی آی کیو

زیست آی کیو

فیزیک خیلی سبز

شیمی مبتکران بود

استاداش ریاضی کرمی

شیمی فراهانی

فیزیک شجاعی

زیست حنیف بود

پشتی یا امسال کنکور داری ؟

کاربری برای دو نفره من و خواهرم 

عزیزم من پزشکی نمیخونم ولی اندازه صدتا مشاور تجربه دارم

اول از همه اینکه برای پزشکی کار کردن یه منبع فایده نداره، و باید حداقل دوتا منبع برای هر درس تست زده باشی

برای زیست درسنامه اصلا نخون، متن کتاب رو کامل بخون و نکات رو از تست ها یا بگیر نه از درسنامه

برای منبع اول کتاب خیلی سبز زیست تک پایه خوبه، برای بررسی شکل ها میتونی از کتاب شکل آزمون استفاده کنی

پینو کیو. هم کتاب خوبیه برای زیست و مفهومی و عمیق تر از خیلی سبزه... بعدش حتما حتما واسه زیست کتاب IQ جامع رو تست بزن خیلی نکات مهم و خوبی داره

برای زیست حتما حتما ازمون های مختلف بزن، یعنی همش نشین صد دور متن کتاب رو بخون، از آزمون زیستاز و آرمان که خیلی معروفن در زمینه زیست استفاده کن

برای ریاضی درسنامه خیلی سبز کامله کامل هست، برای منبع دوم تست دیگه بستگی به سطح خودت داره، و ببین با کدوم یک از سه تا کتاب ( IQ جامع، نشرالگو جامع، خیلی سبز جامع) اوکی هستی

برای فیزیک درسنامه خیلی سبز درسنامه ی کاملیه، برای منبع دوم نشرالگو کتاب خوبیه

برای شیمی هم خیلی سبز و مبتکران و IQ خوبن

اما جدای منابع چیزی که خیلی خیلی خیلی مهمه آزمون هست، ازمون های مختلف مثل گاج گزینه دو قلم چی، ماز، سنجش، مدارس برتر، آرمان، زیستاز رو حتما حتما کار کن تا با ایده طراح آشنا بشی

من امسال کنکور دارم ولی از یکی که قبول شده بود پرسیدم منابعش ریاضی آی کیو زیست آی کیو فیزیک خیلی سب ...

برا خواهرم که کنکوریه

مشاور چطور عزیزم؟

زنظرت ارزش داره یک میلیارد و ۶۰۰ بره کمپ نیک منش؟

مررسی عزیزدلم نظرت راجع به کمپ مشاوره و اینا چیه گلم

کمپ مطالعاتی فقط زمانی برو که توو خونه به هیچ عنوان نتونی بخونی، سرو صدا و این چیزا اذیتت کنه

وگرنه اگه خونه شرایط اوکیه خودتو توو رفت و آمد اذیت نکن. مشاوره هم اگه هیچ تجربه ای توو برنامه ریزی نداره برو مشاور بگیر ولی اگه خودت خیلی خوب بلدی واسه خودتی رنامه ریزی کنی بیخیال مشاور شو و حواست باشه اگه خواستی مشاور انتخاب کنی، صرفا براساس اینکه یارو معروفه و... انتخابش نکن، یک ماه آزمایشی برو پیشش، و فقط هزینه یک ماه و پرداخت کن ( هزینه یک ساله پرداخت نکن که بدبخت میشی) توو اون یک ماه فقط و فقط اگه دیدی برنامش باعث پیشرفت ترازت میشه باهاش ادامه بده ولی اگر ترازت هیچ تغییری نکرد و درصدات پیشرفت آنچنانی نداشت اصلا اصلا با اون مشاور ادامه نده