2789
عنوان

گره تیروییدی

| مشاهده متن کامل بحث + 3206 بازدید | 114 پست
دوستان من مادرم داره خیلی ام دکتر رفت الکی آزمایش و بدبختی....بعدش رفت طب سنتی ی سری چیزارو منع کرد ...

واقعا!!!  چه خوب که با طب سنتی نتیجه گرفته.. 

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
عزیزم می گم انشالله ب درد شمام بخوره...واسه مادر من ک خوب بود....شش ماه کامل محرومیت از خوردن مرغ،کل ...

ممنون گلم ان شاالله ‌باتوکل بر خدا ان شاالله که استرس و ناراحتی هم کم کنیم من که تازگیا دو سه ماهی میشه همش کلم اینا میخورم با غذا سالاد دزست میکنم 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

میشه بگین دکتر مامانتون کی بود 

فوق تخصص غدده...  دکتر شاه ابراهیمی کرمانشاه.. منم الان تحت نظرشم

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  

دوستان من اینترنتم ضعیفه و هم اینکه خوابم میاد لطفا بیایک از خوب شدن و انرژی مثبت که چیزی نیست واگه کسی داره و مشکلی براش ایجاد نشده چی خوبه چی ضرر داره و... بگه تا ما هم ان شاالله خوب شیم 

جراحی لاپاراسکوپی چیست؟

اقدامات  لاپاراسکوپی جراحی هایی است که نیاز به حداقل برش را دارد. این نوع جراحی به عنوان کمترین تهاجم توصیف می شوند زیرا با برش های کوچکی انجام می شود که طول آنها یک چهارم تا نیم اینچ است. یک دستگاه لاپاراسکوپ که دوربینی متصل بر روی آن قرار دارد در برشهای جراحی قرار می گیرد تا ساختارهای بدن را روی صفحه نمایش دهد.جراح به جای دیدن مستقیم اندام های داخلی هنگام عمل ، تمام مراحل را با استفاده از تصویر بر روی مانیتور انجام می دهد.

انواع مختلفی از دستگاه های لاپاراسکوپی وجود دارد و طول ، عرض و درجه انعطاف پذیری یا سختی آنها متفاوت است. این دستگاه ها به طور کلی شامل یک دوربین ، یک منبع نور و ابزار جراحی هستند.

عمل لاپاراسکوپی چیست

ابزارهایی که جراح انتخاب می کند بر اساس شرایط خاص بیمار است و ممکن است شامل موارد زیر باشد:

– قیچی یا سایر ابزارهای برش

– فورسپس ( انبر دستی بوده که برای گرفتن و نگه داشتن ابزار ها استفاده می شود)

– نگه دارنده سوزن برای نگه داشتن سوزن های جراحی

– الکتروکوتر ، استفاده از گرما یا هموستاز (کنترل خونریزی

– حسگرهایی برای کمک به شناسایی بافت اندام ها و بافت ها

بهترین متخصص سرطان پستان

من کم کاری تیروئید دارم آخرین بار Tpo365بود سو نو هم رفتم گفتن چیزی نیست ولی گرفتگی صدا دارم مخصوصا موقع ناراحتی الان نگرانم خیلی به نظرتون مشکلی دارم؟

😍😍خدایا شکرت
من کم کاری تیروئید دارم آخرین بار Tpo365بود سو نو هم رفتم گفتن چیزی نیست ولی گرفتگی صدا دارم مخصوصا ...

اگه سونو رفتی چیزی نبوده نگران نباش 

جانی و دلی ای دل و جانم همه تو 💖👶👫💖