2821
2789
عنوان

گره تیروییدی

| مشاهده متن کامل بحث + 3203 بازدید | 114 پست
دکتر خوبیه ؟

آره دکتر خیلی خوبیه فقط اگر بتونی ازش وقت بگیری چون خیلی سرش شلوغه حالا از اینترنت آدرسش رو پیدا کن و سر بزن شاید بتونی وقت بگیری 

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قربون خدا برم اینا چین به حق این ماه عزیز برا هممون معجزه شه خوب خوب شیم 

اصلا جای نگرانی نیست ناراحت نباش   دوستم نودلش سرطانی بود  وعمل کرد حالشم خیلی خوبه   اینقدر دغدغه نداشته باش  البته حق بهت میدم خودمم اوایل خیلی نازاحت بودم وترسیده بودم      اگه خیلی بزرگ نیس وسرطانی نیس مشکلی برات پیش نمیاد معمولا  هم دارو نداره   وزندگی عدی داری مثل بقیه فقط هر ۶ ماه میری برای چکاپ   

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
پس چرا برا من نمونه بردارین گفت فک کنم دو سه تا دارم دو سه میلی متری 

تو‌رو‌خدا استرس نداشته باش   واقعا هیچ ترسی نداره ومنم مثل شما خیلی استرس داشتم وبی خود خودمو اذیت کردم     نمونه برداری اصلا درد نداره سر سوزن رو فرو میبرن وهمونو برا ازمایش میفرستن   اسم نمونه برداری بزرگه وادم فکر میکنه نمونه ازش برمیدارن من هر سال میرفتم برا نمونه  ودو سه سال بری وببینن که سرطانی نشده چند سال یه بار نمونه میگیرن   وکلا در مقایسه با بقیه بیماریها پیش پا افتاده اس یعنی هیچ نیس        مخصوصا برا شما که خیلی کوچیکه   

تو‌رو‌خدا استرس نداشته باش   واقعا هیچ ترسی نداره ومنم مثل شما خیلی استرس داشتم وبی خود خو ...

ممنونم ازتون که بهم امید میدین دست خودم نیست الان یکم گلوم درد کنه احساس میکنم گره هست.اخه من لوزه هم دارم از یطرف هم خلط پشت حلق هم دارم‌سونو آزمایش و رادیو لوژی دادم فقط ندول نشون داده با این حال میترسم چیزی باشه اخه احساس میکنم یه چیزی سفت هست نمیدونم لوزه هست یا چی موقع معاینه گردنم یطرف از اون یکی طرف یکم برجسته تر هست تو دو طرف هم هست ولی یکیش یکم بزرگتر هست نمیدونم مال گلوم هست یا لوزه یا چی برا همون همش استرس میگیرم برام دعاااا کنین لطفا

اصلا جای نگرانی نیست ناراحت نباش   دوستم نودلش سرطانی بود  وعمل کرد حالشم خیلی خوبه&n ...

مال من برا تیروییدم سونو نرفته بودم برا گردنم رفته بودم دکتر فکر کرد برا تیرویید هست به منشیش گفت چندین ندول ریز ۴ و۵ میلی متری بعد دیگه منشی گفت برا تیرویید نیومده منم جواب رو بردم برا دکتر نگاه کرد نوشت دوماه دیگه ازمایش بدم دیگه نمیدونم سرد یا گرم از کجا بفهمم

ممنونم ازتون که بهم امید میدین دست خودم نیست الان یکم گلوم درد کنه احساس میکنم گره هست.اخه من لوزه ه ...

درک میکنم استرست رو خودمم داشتم ۱۰ سال پیش الان نگاه میکنم همش بی جهت بوده  چه سرطانی باشه چه نباشه خیلی مهم نیس همه چی‌قابل درمانه به شرطی که پیگیرش باشی