2789
عنوان

گره تیروییدی

| مشاهده متن کامل بحث + 3206 بازدید | 114 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه سر یه اتفاقی اینجوری شدن معمولا منم همین بعد یه بحران شدید 😔

وای دقیقا منم همین طور😢شوهرم شدید اعتیاد داشت و خودمم افسردگی گرفته بودم همش گریه می کردم روز تاشب تو خونه بودم و گریه می کردم بعد این بلا سرم اومد

انشااله خوب شی عزیزم..  براش چه کارهایی انجام دادی؟

هیچی اخرین بار شش ماه پیش سونو دادم فقط . که همون گره و ندول ها رو می گفت که دارم دیگه پیگیر نشدم دکتر تیرویید برم. ولی به شدت مشکل دارم گلوم چاق شده و زیرگلوم ورم داره احساس خفگی دارم غذا قورت دادن به شدت سختمه

منم نودل داشتم عمل شد و یه قسمت از تیرویید و نودل بزداشته شد الان خیر سرم اولش ۱ دونه بود الان شده ۳تا .دکتر گفت بیا نمونه نرفتم گذاشتم تیر برم سونو .دکتر خوب تهران سراغ دارین بگین

از شنبه ها متنفرم
هیچی اخرین بار شش ماه پیش سونو دادم فقط . که همون گره و ندول ها رو می گفت که دارم دیگه پیگیر نشدم دک ...

گلم کاش پیگیرش شی خدایی نکرده بدتر نشه... نظر یه دکتر غدد رو بگیر

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
منم نودل داشتم عمل شد و یه قسمت از تیرویید و نودل بزداشته شد الان خیر سرم اولش ۱ دونه بود الان شده ۳ ...

عزیزم کاش همون وقت کلش را برمیداشتی..  البته آدم نمیدونه چی میشه..  امیدوارم خدا شفات بده به حق همین شبهای عزیز.. 

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
واقعا؟😔امیدوارم کردی 🥺الهی همه بیماران شفا پیدا کنن آمین

باور کن عزیزم..  انشااله خدا به همه کمک کنه به ما هم همینطور.. 

عزیزم کاش همون وقت کلش را برمیداشتی..  البته آدم نمیدونه چی میشه..  امیدوارم خدا شفات بده ...

دکتر کامل برنداشت بعدم من ۱۶ سالم بود عمل کردم الان ۳۴ سالمه که دوباره دراومدن ولی مطمئنن این سری کلشو در میارن.ممنون بابت دعاات🌺🌺

از شنبه ها متنفرم
منم سه  ساله درگیرم و به شدت اذیتم . تو گلوم احساس چسبندگی و خفگی دارم غذا آب قورت میدم به شدت ...

انشاءالله خوب میشی عزیزم....    من فقط گرفتگی صدادارم  البته وقتی ناراحت میشم اینجوری میشم

😍😍خدایا شکرت
منم نودل داشتم عمل شد و یه قسمت از تیرویید و نودل بزداشته شد الان خیر سرم اولش ۱ دونه بود الان شده ۳ ...

من پیش دکتر  خوش نیت میرم تو سهروردی

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز