2789
عنوان

گره تیروییدی

| مشاهده متن کامل بحث + 3206 بازدید | 114 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من تیروییدم نرماله فقط ندول دارم ولی قرص لووتیروکسین با یدوفولیک میخورم هر سه تا شش ماه آزمایش و سن ...

منم دقیقا نرمال فقط ندول دارم هر 6 ماه سونو آزمایش سال‌ پیش و امسال هم رفتم fna

جانی و دلی ای دل و جانم همه تو 💖👶👫💖

دوستان من مادرم داره خیلی ام دکتر رفت الکی آزمایش و بدبختی....بعدش رفت طب سنتی ی سری چیزارو منع کرد براش...الحمدلله دیگ رشد نکردن یکم کوچیکترم شدن

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         
عزیزم منم پرکاریم ولی دوز قرصم رو کم کرده دکتر در طول یک سال و سونو من طبیعی بود ولی نمیدونم اگر گره ...

گلم هر کی پرکار باشه که ندول نداره... دیگه به دلایل زیادی تیروئید پرکار میشه...  من کلا سه ماه نیست قرص میخورم..  اوایل نصف صبح نصف شب. الان یکی صبح یکی شب...  از وقتی دوز قرصهامو زیاد کرده کمی جلوی گردنم درد میکنه شما که تجربه داری نمیدونی دلیلش چیه؟؟

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
اره ولی اخه میگن کسی بگیره دیگ تا اخر عمر قرص میخوره با اینکه دوز من و کم کرده ولی امیدی ندارم قطع ب ...

گلم مادر من پر کار بود... الان خدا رو شکر دو ساله نرماله و دکتر قرصهاشو قطع کرد..

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
میشه بگین چیا ممنون میشم 

عزیزم می گم انشالله ب درد شمام بخوره...واسه مادر من ک خوب بود....شش ماه کامل محرومیت از خوردن مرغ،کلم،لبنیات،گوجه فرنگی.....از بین لبنیات فقط شیر مجازه....خوردن روزی ده تا مویز...همین..و البته غصه و ناراحتی کاملا ممنوع..

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊