2777
2789
عریزم من طلاق گرفتم یه سکه هم نگرفتم دلت خوشه اینقد قانون کذاشتن ک نوتونی بگیری

اون که صد‌در صد :(

به جاش حق و حقوقتو بگیری‌بهتره

ولی بازم از هیچی بهتره

حداقل‌ب درد حلال کردن و ازاد کردن جون میخوره😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐 تو میدونی الکی گفته که میگی فانتزیش؟😐

بیخیال.از بس ادما فیک و لاف زن زیاد شده همه بدبین شدن من واسم افتخار نیست اگ برگردمم عقب ب خاطر همسرم کمترش میکنم من فقط حقیقت گفتم

میخواستم بهت توضیح بدم ولی اصلان از طرز بیانت خوشم نیومد مشخصه چطور ادمی هستی      &n ...

خب کم اوردی بگو کم اوردم چرا ضرب المثل برا من میزنی.عزیزم حرفی ک زدی دقیقا همین برداشت مبشه ازش کرد.تازه من جدا شدم بدون اینک هیچی بگیرم همه رو بخشبدم توضیخی نمیخواد بمن بدی فقط زندگی ای ک با مهریع شوهرتو نکه داری حتی ب شوخی هم از این حرفا باشه زندکی نیست.

یه عکس از سند ازدواج یا قباله ازدواجت میدی تا باور کنیم 

پیش مامانم باهاش تماس میگیرم و میگم بده اخه ما تو اصفهان قباله هارا میدیم مامانامون شمارو نمیدونم البت اگرم باور نکنین برام فرقی ندار

پیش مامانم باهاش تماس میگیرم و میگم بده اخه ما تو اصفهان قباله هارا میدیم مامانامون شمارو نمیدونم ال ...

اهان باشه هر وقت داد عکس شا بفرست آخه ما رسم مان اینه بیشتر از 100تا نمی‌کنیم برام عجیب بود 

پیش مامانم باهاش تماس میگیرم و میگم بده اخه ما تو اصفهان قباله هارا میدیم مامانامون شمارو نمیدونم ال ...

خب اول بگو اصفهانی هستی تا باور کنیم

اصفهانیا اکثرا مهریه هاشون سنگینه

یکم زندگی کن! از مسیر لذت ببر....این لحظات دیگه تکرار نمیشن!🌱💜☘️💛
خب کم اوردی بگو کم اوردم چرا ضرب المثل برا من میزنی.عزیزم حرفی ک زدی دقیقا همین برداشت مبشه ازش کرد. ...

با مهریه شوهرتو نگه نمیداری عمر از دست رفتتو نگه میداری 

تو میتونستی بری دنبال تحصیل یا اشتغالت و موفق بشی تو جامعه ولی همسرت این حقو ازت گرفته پس نمیتونه به راحتی هر وقت دلش خاست تورو حذف کنه و بره 

به این نمیگن اویزون بودن میگن مطالبه ی حق و حقوق 

از طرز نوشنت مشخصه فکر کنم تحصیلات زیر دیپلم باشه خیلی غلط املایی داری و خیلی بی ادب و گستاخ هستی&nb ...

🤣🤣🤣🤣وای خیلی خوبی من کارشناسی ارشد هستم تایپمم چون حوصله ندارم.حالا زندگیت خوب نیست چرا داری رو سر من خالی میکنی