2777
2789
عنوان

استاد زبان خوب میشناسید؟

1488 بازدید | 16 پست

برای ایلتس کلاس خصوصی فشرده مخوام که سطح 5 رو به 7 برسونه مثلا تو 3 ماه!!

کسی که طولانی نکنه و بتونه تو کمترین جلسه مطالب رو ارائه بده..

اگر کسی  رو میشناسید و تجربه زبان خوندن باهاش رو دارید بی زحمت معرفی کنید!!

البته تاکید میکنم استاد ایلتس باشه نه فقط مدرس زبان یعنی تخصصی مباحث ایلتس کار کنه

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عظیمی نیا خیلی خوبه

♡لادا هستم 🌱♡  《یک دختر بور و چشم رنگی👱》 •♡•من خسته نیستم خود خستگیم•♡• {مامان کافی☕(coffee)🐶🐾} 《خب اول بگم که من گاهی وقتها که سوالی از من پرسیده میشه نمیتونم به راحتی جواب بدم یا اطلاعات کامل و ... بدم چون نام کاربریم اسم واقعیمه و این اسم کمه و من شناسایی میشم و از وقتی که اومدم سایت فهمیدم خیلیها اسم من و اصلا حتی یکبار هم نشنیدن ، تا الان بارها شناسایی شدم و چون کاربریم و دوست دارم نمیخوام کاربری جدید بزنم در مواقعی که بیکار بودم میومدم سایت و نمیدونستم نمیشه نام کاربری و تغییر داد و خب فکر نمیکردم از اطرافیانم کسی تو سایت باشه ولی خب بعضی ها گذری داشتن به سایت و من شناسایی شدم متاسفانه پس لطفا درک کنید و هجوم نیارید بهم که چرا جواب نمیدی یا یه چیزه دیگه میگی😑 به هرحال ممنون از درکتون🍒😊》

کجاست؟ چند میگیره؟ چطوریه؟

تهران ولی الان همه ی کلاساش انلاین قیمتشم خوبه 

اول تعیین سطح میکنه بعد هزینه رو میگه 

من که باهاس کلاس داشتم تا حالا راضیم

♡لادا هستم 🌱♡  《یک دختر بور و چشم رنگی👱》 •♡•من خسته نیستم خود خستگیم•♡• {مامان کافی☕(coffee)🐶🐾} 《خب اول بگم که من گاهی وقتها که سوالی از من پرسیده میشه نمیتونم به راحتی جواب بدم یا اطلاعات کامل و ... بدم چون نام کاربریم اسم واقعیمه و این اسم کمه و من شناسایی میشم و از وقتی که اومدم سایت فهمیدم خیلیها اسم من و اصلا حتی یکبار هم نشنیدن ، تا الان بارها شناسایی شدم و چون کاربریم و دوست دارم نمیخوام کاربری جدید بزنم در مواقعی که بیکار بودم میومدم سایت و نمیدونستم نمیشه نام کاربری و تغییر داد و خب فکر نمیکردم از اطرافیانم کسی تو سایت باشه ولی خب بعضی ها گذری داشتن به سایت و من شناسایی شدم متاسفانه پس لطفا درک کنید و هجوم نیارید بهم که چرا جواب نمیدی یا یه چیزه دیگه میگی😑 به هرحال ممنون از درکتون🍒😊》

ایشون خ خفنه شنیدم

و گر‌ون

به جای نالیدن و غصه خوردن و بقول معروف ادای حال بدارو درآوردن دارم سعی میکنم انرژیمو مثبت کنم ، فعال باشم ، هدف داشته باشم فعلا که اتفاقات مثبتی برام افتاده نه اینکه همشون مثبت بوده نه اما از اتفاقای بدم سعی میکنم جنبه مثبتشو نگاه کنم امتحانش کنین حتما درهای رحمت و حکمت به روتون باز میشه😌😂❤️
تهران ولی الان همه ی کلاساش انلاین قیمتشم خوبه  اول تعیین سطح میکنه بعد هزینه رو میگه  م ...

میشه اطلاعات تماس بدی

حتما تماس میگیرم ببینم به شرایمون میخوره.... مممنون بابت معرفی

خواهش میکنم ی بار پرسیدم گف جلسه ای ۳۹۰

ولی مخصوص همین زمانای کوتاه و مهاجرت ایناس

به جای نالیدن و غصه خوردن و بقول معروف ادای حال بدارو درآوردن دارم سعی میکنم انرژیمو مثبت کنم ، فعال باشم ، هدف داشته باشم فعلا که اتفاقات مثبتی برام افتاده نه اینکه همشون مثبت بوده نه اما از اتفاقای بدم سعی میکنم جنبه مثبتشو نگاه کنم امتحانش کنین حتما درهای رحمت و حکمت به روتون باز میشه😌😂❤️
خواهش میکنم ی بار پرسیدم گف جلسه ای ۳۹۰ ولی مخصوص همین زمانای کوتاه و مهاجرت ایناس

390هم زیاده ولی باز ببینیم چه مباحثی تو چه زمانی میتونه یاد بده شاید بازم بیارزه برای ما