2777
2789

اوخداااا😍

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این اصلا کی منتشر شد که من ندیمش

سرت شلوغه😂

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

دختر تو و ارزو درس ندارین بیست چهاری اینجایین خخ

چرا باورت میشه تا صبح باید بیدار بمونم بخونم الانم خوابم گرفته اومدم مثلا خوابم بپره😂

چرا باورت میشه تا صبح باید بیدار بمونم بخونم الانم خوابم گرفته اومدم مثلا خوابم بپره😂

منم باید بیدار بمونم یک دور دیگه ادبیات بخونم تنها نیستی

پروفایل خودمم اگه مخدر بودی باهات اوردوز میکردم هرکاری کردم هر چی گفتم عشقم کشیده باشه؟

منم باید بیدار بمونم یک دور دیگه ادبیات بخونم تنها نیستی

آخیش خیالم راحت تنها نیستم🙈😂

آخیش خیالم راحت تنها نیستم🙈😂

خخ

ولی جدی بریم بخونیم

برو بخون بخون بخون بیست بگیری

پروفایل خودمم اگه مخدر بودی باهات اوردوز میکردم هرکاری کردم هر چی گفتم عشقم کشیده باشه؟

2790
2778
2791
2779
2792