والا هی درس هی کتاب هی کار هی چرت ۳۵ ساله هستم خوب میخوام دکترا ...
چه عالی
پس از اون دسته دخترای موفق و آینده داری😀رشتت چیه
قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
چلا خوبه ک عزیزم کجاش بدع تازه عروسی به چه درد میخوره و نمی تونی ب آرزو هات برسی و بدت ...
خب من دیگه از مجردیم استفاده کردم و واقعا دلم میخواد یکی تو زندگیم باشه و یه زندگی مستقل برا خودم داشته باشم
من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗