2777
2789
عنوان

مجرد ها

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 62 پست
این حرفو نزن اینده ایم هست خدا بزرگه مطمئن باش یه روزی تو یه ساعتی تو یه مکانی مرد رویاهات قرار میگی ...

هی هععع ازایندم باخبرم میدونم هیچی نیس چون خدا واقعا هیچ نشونه ای بهم نشون نداد دراین مورد دیگه ام شک کردم بهش والا

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
مواد لازم برای تهیه مرد ایرانی: چربی: یک تن ادعا: یک خروار رو،:یک من مخ: یک مثقال احساس: چوس مث ...

یا خدااااا مردم از خندع😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اوووففففف من دخترم نه پسر پروفایل پسرونه دوس دارم 😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مفت خوری که فقط باعث محدودیت و دردسره

بره گم بشه🤤😁

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
هی هععع ازایندم باخبرم میدونم هیچی نیس چون خدا واقعا هیچ نشونه ای بهم نشون نداد دراین مورد دیگه ام ش ...

عزیزم من تاپیکاتو دنبال میکنم

انقدر ناامید نباش 

منم یکسال از شما کوچیک ترم و مجردم

همیشه به خدا ایمان داشته باش بالاخره نوبت مام میشه😘

روزای خوب تو راهن🥰🌸
هی هععع ازایندم باخبرم میدونم هیچی نیس چون خدا واقعا هیچ نشونه ای بهم نشون نداد دراین مورد دیگه ام ش ...

هیچکی جز خدا از اینده با خبر نیست ناامید نشو خدا روزای شیرینو بعد از تلخیا میده تا قدرشو بدونیم منتظر اون روز باش صبور باش اتفاقای خوب به زمان خدا صورت میگیره نه ما خدا میشنوه میبینه براورده میکنه

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313     https://harfeto.timefriend.net/17378773448308       

عزیزم من تاپیکاتو دنبال میکنم انقدر ناامید نباش  منم یکسال از شما کوچیک ترم و مجردم همیشه به ...

هی هععع  

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
هیچکی جز خدا از اینده با خبر نیست ناامید نشو خدا روزای شیرینو بعد از تلخیا میده تا قدرشو بدونیم منتظ ...

نمیدونم من که دیگه قبولش ندارم

مجردی هم تا یه موقعی خوبه بعدش واقعا احتیاج به زندگی متاهلی و یه زندگی که برا خودت باشه داری  ...

چلا خوبه ک عزیزم کجاش بدع 

تازه عروسی به چه درد میخوره 

و نمی تونی ب آرزو هات برسی و بدترین چیزش هم بچه هس😓

اوووففففف من دخترم نه پسر پروفایل پسرونه دوس دارم 😁
نمیدونم من که دیگه قبولش ندارم

تو فقط صبرت تموم شده و ناامیدی خدا حواسش بهم چیز هست به موقع عمل میکنه

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313     https://harfeto.timefriend.net/17378773448308