2777
2789
عنوان

مجرد ها

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 62 پست
از خودت بگو چندسالته تو این دوران مجردی خودتو با چی مشغول کردی هدفت چیه برا اینده

والا هی درس 

هی کتاب 

هی کار 

هی چرت 

۳۵ ساله هستم 

خوب می‌خوام دکترا قبول بشم 

و یه شوهر خوب اگه کسی که دوستش داشته باشم که چه بهتر .

و ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا هی درس  هی کتاب  هی کار  هی چرت  ۳۵ ساله هستم  خوب می‌خوام دکترا ...

چه عالی

پس از اون دسته دخترای موفق و آینده داری😀رشتت چیه

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
چلا خوبه ک عزیزم کجاش بدع  تازه عروسی به چه درد میخوره  و نمی تونی ب آرزو هات برسی و بدت ...

خب من دیگه از مجردیم استفاده کردم و واقعا دلم میخواد یکی تو زندگیم باشه و یه زندگی مستقل برا خودم داشته باشم 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
خب من دیگه از مجردیم استفاده کردم و واقعا دلم میخواد یکی تو زندگیم باشه و یه زندگی مستقل برا خودم دا ...

مگه چند سالته عاجی

اوووففففف من دخترم نه پسر پروفایل پسرونه دوس دارم 😁
منم همینطور 

شما شاغلی??

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
آره

خب خوبه بازم 

فکرتون مسغول بیکاری نیس

ولی خب تشکیل زندگی یه چیز دیگه اس 

اونکه صد در صد