2777
2789
عنوان

مجرد ها

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 62 پست

انشالله همتون حاجت روا شین و خوشبخت

میدونم جاش نیست و کارم اشتباهه ولی میشه برام دعا کنین التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم تورو خدا دعا کنین مشکل مالی عشقم حل شه و به زودی زود عقد کنیم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر چیست؟

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
کسی از سابلینیمال نتیجه گرفته؟؟؟

من فعلا دارم از رنگ چشمش استفاده میکنم ببینم چی میشه 

گرچه میدونم نتیجه نمیده

بابام بالاخره با خارج رفتنم موافقت کرد🤗 این دوسال زود تموم شه برم پیش برادرم و سرنوشتم 
من  خیلی بدبختم که حتی یه نفرم عاشقم نشد

این حرفو نزن اینده ایم هست خدا بزرگه مطمئن باش یه روزی تو یه ساعتی تو یه مکانی مرد رویاهات قرار میگیره وسط زندگیت

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313     https://harfeto.timefriend.net/17378773448308       

مواد لازم برای تهیه مرد ایرانی:

چربی: یک تن

ادعا: یک خروار

رو،:یک من

مخ: یک مثقال

احساس: چوس مثقال😐😂😂‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
بحث راه بندازین صحبت کنیم 

از خودت بگو

چندسالته

تو این دوران مجردی خودتو با چی مشغول کردی

هدفت چیه برا اینده

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
مواد لازم برای تهیه مرد ایرانی: چربی: یک تن ادعا: یک خروار رو،:یک من مخ: یک مثقال احساس: چوس مث ...

😂😂😂

بابام بالاخره با خارج رفتنم موافقت کرد🤗 این دوسال زود تموم شه برم پیش برادرم و سرنوشتم