2777
2789
عنوان

برادرم 😭😭😭

629 بازدید | 39 پست

یه سالو نیمه عروسی کردن بچه دار نمیشدن تازه رفتن دکتر و ماما و اینا ازمایش دادن هردوتاشون زنداداشم ک کیست داره با دارو حل میشه سه ماه گفت قرص ال دی بخور برادرمم ازمایش داد برده پیش ماما اونم گفته احتمال 16 درصد فقط بارداری میشه یعنی مشکل از برادرمه گفت امکان داره باردار باشه باید بره متخصص تا دارو اینا بدن اینجا یکیو میشناسم 30 درصد امکان حاملگی هست ولی بچه دار نمیشن یعنی اینا هم بچه دار نمیشن؟؟؟ 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخالت نکن

فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم
۱۶ ٪ احتمال هست پس ناامیدی نداره میتونن بدن لقاح مصنوعی کنن

اون چیه دیگه؟؟؟ 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

عزیزم نهایتا با آی وی اف حل میشه نگران نباش، اصلا دیگه تاباروری وجود نداره خدا رو شکر همه زوج ها با تلاش باردار میشن

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
به خودشون مربوطه

حالا این بنده خدا هم نگفت به کسی مربوطه یانه 

فقط نگرانه میخواد از تجربیات بقیه مطلع بشه 

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
دخالت نکن

خانوم عزیز چی میگی شما؟؟؟؟ من اومدم اینجا مشورت بخوام شاید برم به اونا هم بگم خیالشون راحت بشه 

به نظرم اینا همش کشکه همه چی دست خداست

دقیقا درسته

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
به خودشون مربوطه

یعنی یه چیزی یاد گرفتین فقط میاین باهاش شعار میدین نمیدونین کجا ازش استفاده کنین

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
حالا این بنده خدا هم نگفت به کسی مربوطه یانه  فقط نگرانه میخواد از تجربیات بقیه مطلع بشه

بله تو نی نی سایت منتظرن تا ادم یه چیزی بگه حمله کنن به ادم