2777
2789
عنوان

برادرم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 39 پست
چیزای مقوی خورد شیره انگور و موز....  دکتر گفته بود احتمال زیاد بچه دار نمیشه و باید حتما عمل ...

کار خاصی نکرد؟؟؟ 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
این مورد کاملا خصوصیه.برادرش اندازه من یاد گرفته بود الان خواهره بیخود اینجا گریه نمیکرد

شمارو نمیدونم اما اگه خدایی نکرده برادرمن ناراحت باشه غصه میخورم اونم خیلیییییییییی زیادیعنی شبانه روز دغدغمه ..نهایت دلسنگی که بگی به خودش ربط داره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمارو نمیدونم اما اگه خدایی نکرده برادرمن ناراحت باشه غصه میخورم اونم خیلیییییییییی زیادیعنی شبانه ر ...

میگم قبل اینکه چیزی مشخص باشه نباید میگفتن تا الان کسی الکی ناراحت نباشه

کار خاصی نکرد؟؟؟ 

همسر منم مشکل داشت

و خودمم تنبلی تخمدان داشتم که با ورزش و کاهش وزن درستش کردم

2بار سقط داشتم به خاطر لقاح بی کیفیت

آی یو آی کردم نشد

دارو درمان نشد

حتی همسرم واریکوسلشو عمل کرد نشد(اوضاع بدتر شد) 

گفتن فقققققط آی وی اف

تو گیر و دار رفتن به مرکز ناباروری بودیم که گریود بشم نوبت بگیرم برای سیکل درمانی 

پریود نشدم و طبیعی باردار شدم

الانم دخترم 19 ماهشه رو پام خوابیده

همسر منم مشکل داشت و خودمم تنبلی تخمدان داشتم که با ورزش و کاهش وزن درستش کردم 2بار سقط داشتم به خ ...

واقعا کار خوبه خدادرست کنه سلطان محمود خرکیه

آرزو کنمت؛براورده شدن بلدی؟؟؟🤗
عزیز من احتمال بارداری همسرم ۵درصد بود .سه ماه دارو سرساعت بهش دادم و جواب گرفتم

عه یعنی مطمئن باشیم مشکل خاصی پیش نمیاد؟؟؟ چه داروهایی داد قرص امپول؟؟؟ طبیعی باردار شدین؟؟؟ اینکه کار خاصی هم نکردین؟؟؟ 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
عزیز من احتمال بارداری همسرم ۵درصد بود .سه ماه دارو سرساعت بهش دادم و جواب گرفتم

راستی بچتون جنسیتش چیه؟؟؟؟ ما رفتیم ماما گفت پسر نمیشه

دختر میشه جنسیت مهم نیست براشون کار خاصی نکردی؟؟ 

راستی بچتون جنسیتش چیه؟؟؟؟ ما رفتیم ماما گفت پسر نمیشه  دختر میشه جنسیت مهم نیست براشون کار خا ...

ن عزیزم.بچم پسره

دوتا قرص خود دکتر برا شوهرم نوشت بعد معاینه

درکنارش گرمیجات میخورد.گردو درکنار صبحانه.کنجد.موز 

خلاصه تو این سه ماه ک قرص سرساعت میخورد و تمام تلاش کردیم بعد هم اقدام ک خداروشکر جواب گرفتیم

کلومیفن.یه قرص دیگه هم اخرش ایکس داشت ک الان حضور ذهن ندارم

آرزو کنمت؛براورده شدن بلدی؟؟؟🤗