2777
2789
عنوان

برادرم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خودشون مربوطه

خانوم عزیز چی میگی شما؟؟؟؟ من اینجا اومدم تا اونایی ک تجربه دارن بگن بهم تا برم به اوناهم بگم خیالشون راحت بشه

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
یعنی یه چیزی یاد گرفتین فقط میاین باهاش شعار میدین نمیدونین کجا ازش استفاده کنین

این مورد کاملا خصوصیه.برادرش اندازه من یاد گرفته بود الان خواهره بیخود اینجا گریه نمیکرد

خدا بخواد اینقدر قشنگ اتفاق میفته که خودتون هم باورتون نمیشه

پسر خاله ی منم دکتر گفته بود باید حتما به روش آی وی اف کارش رو پیش ببرن

ولی بعد یه مدت خانمش خود به خود باردار شد و الان دخترش یک سال و نیمه ست

جالبه موقع بارداری رفته بودن پیش همون دکتر

میگفت اصلا امکان نداره همچین چیزی 

ولی خدا خواست و شد

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
اصلا نگران نباش عزیزم داداش من دکتر گفته بود احتمال بارداریت صفر درصد الان ماشالا پسرش 3 سالشه  ...

عه چیکار کردن برادرت اینا؟؟؟ چند سال طول کشید اخه اینجا یکیو میشناسم احتمال بارداریش 30 درصده باید 35 بود چندین ساله بچه دار نمیشن

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
خانوم عزیز چی میگی شما؟؟؟؟ من اینجا اومدم تا اونایی ک تجربه دارن بگن بهم تا برم به اوناهم بگم خیالشو ...

دکتر خیالشونو بهتر از ما راحت میکرد که .انشا... زودی عمه بشی عزیز

این مورد کاملا خصوصیه.برادرش اندازه من یاد گرفته بود الان خواهره بیخود اینجا گریه نمیکرد

برادرشه متوجهیییی؟ نگرانش شده! داره باهامون ابراز همدردی می‌کنه! اینا رو متوجه میشی؟ 

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

ببخشیدا پس این سایتو برا چی گزاشتن؟؟؟؟ برا اینکه از تجربیات بقیه استفاده بشه اگه نمیتونی راهتمایی کنی بفرما بیرون تا بحث نشه

دکتر خیالشونو بهتر از ما راحت میکرد که .انشا... زودی عمه بشی عزیز

هنوز نرفت متخصص هنوز رفته ماما جواب ازمایشو نشون داده همینجوری سردرگم موندیم ک میشه

یا نمیشه

عه چیکار کردن برادرت اینا؟؟؟ چند سال طول کشید اخه اینجا یکیو میشناسم احتمال بارداریش 30 درصده باید 3 ...

چیزای مقوی خورد شیره انگور و موز.... 

دکتر گفته بود احتمال زیاد بچه دار نمیشه و باید حتما عمل کنه که نکرد و با تقویت کردن خودش بچه دار شد 

برادرشه متوجهیییی؟ نگرانش شده! داره باهامون ابراز همدردی می‌کنه! اینا رو متوجه میشی؟ 

بیخیال عزیزم برا همدردی هم نخواستم فقط میخواستم اونایی ک تجربه دارن بیان بگن تا امیدوار بشیم

چیزای مقوی خورد شیره انگور و موز....  دکتر گفته بود احتمال زیاد بچه دار نمیشه و باید حتما عمل ...

اها چند سال طول کشید؟؟؟ 

هنوز نرفت متخصص هنوز رفته ماما جواب ازمایشو نشون داده همینجوری سردرگم موندیم ک میشه  یا نمیشه

استرس بده ،من منطورم اینه هنوز چیزی مشخص نیست نباید ب کسی بگن حالا میبینی نه ماه دیگه مثلا بچشون میشه الکی خودشونو ا نداختن تو  دهنا