یه سالو نیمه عروسی کردن بچه دار نمیشدن تازه رفتن دکتر و ماما و اینا ازمایش دادن هردوتاشون زنداداشم ک کیست داره با دارو حل میشه سه ماه گفت قرص ال دی بخور برادرمم ازمایش داد برده پیش ماما اونم گفته احتمال 16 درصد فقط بارداری میشه یعنی مشکل از برادرمه گفت امکان داره باردار باشه باید بره متخصص تا دارو اینا بدن اینجا یکیو میشناسم 30 درصد امکان حاملگی هست ولی بچه دار نمیشن یعنی اینا هم بچه دار نمیشن؟؟؟
آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم
عزیزم نهایتا با آی وی اف حل میشه نگران نباش، اصلا دیگه تاباروری وجود نداره خدا رو شکر همه زوج ها با تلاش باردار میشن
خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️