2777
2789
عنوان

طلا گرمی چنده

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 55 پست
خب ماشین چی میخوای بخری؟ 

یه ماشین ساده اگه خدا بخاد ساینا ولی فک نکنم خدا کمکمون کنه😔همش ضرر میکنیم

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه ماشین ساده اگه خدا بخاد ساینا ولی فک نکنم خدا کمکمون کنه😔همش ضرر میکنیم

ایشالله ک بتونی بخری . طلا رو سعی کن نفروشی ولی خب اگه فروختیم ناراحت نیاش ب جاش ماشینو داری .

ب نظرتون چی بنویسم توی امضام؟🤔
خانمی چندان فرقی بین طلای یه میلیونی با 970 تومنی نیست هاا، مگه بعدها بیشتر بیاد پایین، اگه لازم ندا ...

نه بابا انقد بدبختیم که از جای دیگه از کجا میخاد بیاد

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
ایشالله ک بتونی بخری . طلا رو سعی کن نفروشی ولی خب اگه فروختیم ناراحت نیاش ب جاش ماشینو داری .

نه عزیزم نفروشیم که با بدبختی باید بریم بیرون یا تاکسی یا موتور خسته شدم غصه که خیلی میخورم ولی چه کنم مجبوریم

نه بابا انقد بدبختیم که از جای دیگه از کجا میخاد بیاد

خدا نکنه بدبخت باشی گلم، پس خودتو ناراحت نکن، طلارو مگه تازه خریده بودی؟، اگه برای قبلنا بوده مطمئنا به ضرر نمیفروشی بلکه کلی هم بیشتر از قیمت خریدت میفروشی، بجاش ماشین وسیله دم دسته، استفاده میکنی و ایشالا حتما حالشو می بری 

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
خدا نکنه بدبخت باشی گلم، پس خودتو ناراحت نکن، طلارو مگه تازه خریده بودی؟، اگه برای قبلنا بوده مطمئنا ...

اگه خدا کمکمون کنه به حق همین روزهای عزیز اینو میخاییم بخریم مجبورم وگرنه طلامو دوست داشتم دیگه چیکار کنم هی خدا

خدا نکنه بدبخت باشی گلم، پس خودتو ناراحت نکن، طلارو مگه تازه خریده بودی؟، اگه برای قبلنا بوده مطمئنا ...

طلا مو پارسال ۴۰۰بود خریدم ولی امسال واسه تنوع عوض کردم ضرر هم کردم..الان باز خیلی کم شده بعد دیگه بیشتز نمیشع

طلا مو پارسال ۴۰۰بود خریدم ولی امسال واسه تنوع عوض کردم ضرر هم کردم..الان باز خیلی کم شده بعد دیگه ب ...

آخ تعویض طلا خیلی به ضرره، هرگز دلم نمیاد طلا عوض کنم، تو طلا جواد یه تابلو زده که هرقدر که طلا دارین ، هر چند وقت یه بار اونارو عوض کنین بعد از مدتی هیچییی نخواهید داشت ، یعنی اینقده تعویض طلا به ضرره، مگه اینکه از نظر مالی اینقده مایه دار باشی که مهم نباشه، اما برای منه کارمند (و البته شما بگو خسیس)خیلی مهمه   

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
آخ تعویض طلا خیلی به ضرره، هرگز دلم نمیاد طلا عوض کنم، تو طلا جواد یه تابلو زده که هرقدر که طلا داری ...

عه این چه حرفیع منم اشتباه کردم خب ولی الان تو ماه دمضون کلا هرسال ارزون میشه نمیتونم عوض کنم

نه عزیزم نفروشیم که با بدبختی باید بریم بیرون یا تاکسی یا موتور خسته شدم غصه که خیلی میخورم ولی چه ک ...

منم مثه خودتم ماشین ندارم موتورم ندارم جیگرم خونه میگم بیا فلان چیو ک داریم بفروش بده ماشین میگه اون سرمایه هست نمیشه هر چن سودی نمیده

ب نظرتون چی بنویسم توی امضام؟🤔