2777
2789
عنوان

طلا گرمی چنده

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 55 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلا نباشه زیاد مهم نیست مهم خونه ماشینه

فکر میکنی عزیزم درسته طلا مهم نیست خونه واجبه ولی خیلی ها موقع ازدواج حتی نمی تونن یه انگشتر برای زنشون بخرن از قدیم رسم بوده برای عروس میخریدن بعضی ها نمی تونن حسرت میکشن

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
دلار میاد خیلی پایین اگه تحریم بردارن طلا تا 700 تا 800

ارزوی محال

من که چشمم اب نمیخوره

اگرنه ارزوی همه شده

بخدا ی دونه شونه میخوام بگیرم از بادی شاپ فقط 7 دلاره اما تا برسه دستم 300 میشه 

به هرکی میگم خندش میگیره از بدبختیمون

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.  
وای خدا.چه زیاد..البته من میخاستم طلامو بفروشم همش دارم ضرر میکنم 

خانمی چندان فرقی بین طلای یه میلیونی با 970 تومنی نیست هاا، مگه بعدها بیشتر بیاد پایین، اگه لازم نداری میشه از جای دیگه پول جور کرد که هرگز نفروش

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
وای خدا.چه زیاد..البته من میخاستم طلامو بفروشم همش دارم ضرر میکنم 

اگه میتونی صبر کن تا انتخابات تموم شه

الان گوشیم خیلی ارزون شده 

کلا قبل انتخابات همه چیو میارن پایین اگه خاطرتون باشه بعدش یهو بازم روز از نو روزی از تو

ببین تو مملکت ما هیچی ربط ب توافق و قیمت جهانی و اینا ندارن هر قیمتی ک خودشون دلشون بخواد الآنم تا انتخابات کاهشی هست ممکنه تا ۷۰۰بیاد ولی بعد انتخابات یا نهایت نیمه دوم سال باز همه چی میره بالا چون یه رئیس جمهور ک میخاد بره ریزش میده و میره ،الان دلار اومد پایین پس چرا روز ب روز قیمت آهن و بقیه چیزا داره می‌ره بالا چرا مواد غذایی نمیاد پایین همه چی دست خودشونه

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی