2777
2789
عنوان

کیا عفونت و سوزش ادرار داشتن

124 بازدید | 7 پست

نشونه اش چیه از کجا بفهمم عفونت ادراری دارم 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
دم ب دیقه میری دستشویی موقع ادرار سوزش داری رنگ ادرار تیره س. هر دفعه ادرار کم تخلیه میشه ولی با سوز ...

یبوست هم همراشه؟

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دم ب دیقه میری دستشویی موقع ادرار سوزش داری رنگ ادرار تیره س. هر دفعه ادرار کم تخلیه میشه ولی با سوز ...

من قبل و بعد پریودی سوزش ادرار میگیرم همیشه فقد اون یه هفته ک پریودم سوزش بعد ادرار ندارم 

من قبل و بعد پریودی سوزش ادرار میگیرم همیشه فقد اون یه هفته ک پریودم سوزش بعد ادرار ندارم  ...

اهان پس طبیعی. نزدیک دوران پریود و خود اون دوره پیش میاد واسه همه. پد زود ب زود عدض کن بهداشتت رعایت کن. مسئله مهمی نیس

شاید این چند روز روزه میگیری بدنت کم آب شده؟ چون باعث سوزش میشه

ن فقد مال ماه رمضون نیس همیشه اینجوریم بعد ادرار تا به رب سوزش دارم ببخشید خیلی ام ازم ترشحات میاد فقد اون یه هفته پریودی اصلا سوزش ندارم بعد شروع میشه

اهان پس طبیعی. نزدیک دوران پریود و خود اون دوره پیش میاد واسه همه. پد زود ب زود عدض کن بهداشتت رعایت ...

ممنون از جوابت عزیزم😘