2777
2789
عنوان

خانوما لطفا جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 54 پست
عزیزم با یه بچه ۵ماهه وقت نشد،وگرنه دیشب باهم بودیم 

از دیشب 🙄🙄🙄🙄🙄یعنی چی وقت نشد عسل کلا دو دقیقه وقت میگیره فوقش دو دقیقه بچت گریه کنه اسمون به زمین نمیاد 😑😑😑😑😑😑😑😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم شیر دادن هم کراهت داره درسته؟

بله همینطوره

بعدا تاثیر بدی رو روح وروان بچه میزاره

شوهرم اون آدمی نیس ک‌ نگهش داره 

لزومی نداره شوهرت بچه رو نگه داره بچه رو زمینه فقط دو دقیقه برا عسل وقت میخوای اخرش دو سه دقیقه گریه میونه خدا قهرش میادا من اصلا کاری ندارم اهل نماز و ... اینا هستی یا نه ولی عسلتو اینطوری به تعویق ننداز 

وظیفه زن تمکینه در ازاشم اسلام براش نفقه گذاشته تو کشورای دیگه نفقه ندارن برا همین زن هم اختیار داده ...

من خودم خرجمو در میارم اختیارمم با خودمه شکر خدا

یک عدد به قول بچه ها تییییچر  انگلیسی، فرانسه، نقاشی و عکاسی به بچه ها درس میدم📷🎨👩🏻‍🏫👩🏻‍🎨 عکاسی نوزاد و کودک در منزل (تهران) پذیرفته میشود.🤰🤱😍
وظیفه زن تمکینه در ازاشم اسلام براش نفقه گذاشته تو کشورای دیگه نفقه ندارن برا همین زن هم اختیار داده ...

بنا به اسلام انجام امورات خونه و بچه داری وظیفه ی زن نیس 

وظیفه ی مرد هست 

خب الان همسر ایشون به وظیفشون(نگهداری از بچه) عمل نکردن و باعث شدن خانومشون از انجام غسل جا بمونه و نتونه امور واجبش رو انجام بده و مرتکب گناه شه 

تا وقتی نمیتونید به اسلام کامل عمل کنید ازش استفاده نکنید باعث میشه دیگران زده بشن از دین