2777
2789
عنوان

خانوما لطفا جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 54 پست
بنا به اسلام انجام امورات خونه و بچه داری وظیفه ی زن نیس  وظیفه ی مرد هست  خب الان همسر ...

شوهرش بره سمت یکی دیگه چون این قبول نمیکنه خوبه ؟ اکی استاتر شما از این به بعد بزن دهن شوهرت فقط پس فردا تایپیک ناله نزنی شوهرم بهم خیانت کرد لیاقتمو نداشت همه مردا مثل همن و ....

شوهرش بره سمت یکی دیگه چون این قبول نمیکنه خوبه ؟ اکی استاتر شما از این به بعد بزن دهن شوهرت فقط پس ...

عزیز من مرد هم باید یکم خود دار باشه دیگه

حیوون که نیست‌میتونه امیالش رو کنترل کنه دیگه

یک عدد به قول بچه ها تییییچر  انگلیسی، فرانسه، نقاشی و عکاسی به بچه ها درس میدم📷🎨👩🏻‍🏫👩🏻‍🎨 عکاسی نوزاد و کودک در منزل (تهران) پذیرفته میشود.🤰🤱😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز من مرد هم باید یکم خود دار باشه دیگه حیوون که نیست‌میتونه امیالش رو کنترل کنه دیگه

😑😑😑😑😑😑😑😑زیاد نمیشه با شما بحث کرد یکم صوتای زناشویی گوش کن فایلایی که توش همیز حرف زده یه سایت هست به اسم راه روشن سر بزن کانال تلگرامم دارن کلی کلاس در زمینه ازدواج و بچه دادی و ... اینا دارن بعد فکر کنم متوجه شی

بنا به اسلام انجام امورات خونه و بچه داری وظیفه ی زن نیس  وظیفه ی مرد هست  خب الان همسر ...

آفرین .

مدل خودش جواب دادی😄👏👏

من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی  پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم 

بعضی خانمها مدل زندگی دوشادوش وبا کیفیت و زن مساوی مرد را تجربه نکردن ...

مدلی که مرد خوددار باشه و به امیال زن احترام بذاره و البته خیانت نکنه را تجربه نکردن ...

مدام تو گوششون خوندن زن اگه در اختیار شوهرش نباشه ، شوهر خیانت میکنه ...

اینا چون مرد خوب ندیدن ، نمیتونن باورش کنن ...

شوهر من همین که کنارم تو پریودی باشه و روی دلم را کیسه آب گرم بذاره براش یه دنیاست .دور من تو مریضی چرخیدن براش بهشته .

عاشقشم .اونم عاشقمه .

زنی که خودش از قبل به شوهرش مجوز خیانت میده ، زنی هست که محکومم میشه به خیانت ..یه روز نتونه تمایلات شوهرش را برطرف کنه ، شوهره رفته که رفته 😁

من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی  پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم 
😑😑😑😑😑😑😑😑زیاد نمیشه با شما بحث کرد یکم صوتای زناشویی گوش کن فایلایی که توش همیز حرف زده یه سا ...

من ترجیح میدم حرفای منطقی رو گوش کنم و به خاطر خرافات تن به تجاوز به روحم رو ندم

یک عدد به قول بچه ها تییییچر  انگلیسی، فرانسه، نقاشی و عکاسی به بچه ها درس میدم📷🎨👩🏻‍🏫👩🏻‍🎨 عکاسی نوزاد و کودک در منزل (تهران) پذیرفته میشود.🤰🤱😍
بعضی خانمها مدل زندگی دوشادوش وبا کیفیت و زن مساوی مرد را تجربه نکردن ... مدلی که مرد خوددار باشه و ...

ای خدا شکرت یکی پیدا شد حرف منو بفهمه😁

ای خدا شکرت یکی پیدا شد حرف منو بفهمه😁

♥️