2777
2789
عنوان

خانوما لطفا جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 54 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی شوهر کنی میفهمی شوهرت هر وقت بخواد ... اون وقت این بهونه ها فقط باعث دعوا و ... میشه

نه بابا چه ربطی داره

اتفاقا این خانم هست که باید امادگیشو داشته باشه و اگه به زور شوهر وادار کنه تجاوز محسوب میشه

حالا درسته کشور ما قانون درست حسابی نداره اما تو کشورای پیشرفته قانون در این مواقع مرد رو مجازات هم میکنه

یک عدد به قول بچه ها تییییچر  انگلیسی، فرانسه، نقاشی و عکاسی به بچه ها درس میدم📷🎨👩🏻‍🏫👩🏻‍🎨 عکاسی نوزاد و کودک در منزل (تهران) پذیرفته میشود.🤰🤱😍

عزیزم میدونیسی چقد کراهت داره جنب هستی و میگردی .بچتو بذار تو کریر جلو در حمام بذارش برو حموم.قربونت برم ماهم‌بچه کوچیک داریم اینجوری ب حمام و بقیه کارامون میرسیم خودت باید بخای هزارتا راه هس

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  
نه بابا چه ربطی داره اتفاقا این خانم هست که باید امادگیشو داشته باشه و اگه به زور شوهر وادار کنه تج ...

وظیفه زن تمکینه در ازاشم اسلام براش نفقه گذاشته تو کشورای دیگه نفقه ندارن برا همین زن هم اختیار داده اصلا بحث اسلام و قانونم در نظر نگیریم تجربه ثابت کرده وقتی مرد نیاز داره باید قبول کنی چون بعدا دیگه سمت تو نمیاد اون وقت صررش بیشتره ایرانی خارجیم نداره فقط خارجیا مشکلی ندارن مردشون برخ سراغ یکی دیگه چون خودشونم خیلی پایبند نیستن

😄 ای بابا این چه طرز حرف زدنه، ایشالا نوبت شماهم میشه به حق این شبا، خب وظیفه زن تمکین هست فق ...

میشه منو راهنمایی کنید؟

من ۲۰ سالمه دانشجو ام یه خاستگار دارم اونم مث خودم پزشکی میخونه

بعد میگه که ازدواج کنیم باهم

شما که زندگی متاهلی رو دارین تجربه میکنید ،به نظرتون خیلی زوده برا من یا قبول کنم ازدواجو؟