2777
2789
عنوان

بغضی که داره گلومو فشار میده...

120 بازدید | 11 پست

خانوما امشب حالم بدجور خرابه....یه عالمه ادم تواین دنیا وجود داره ک دلمو بدشکستن...و من هیچ کاری جز گریه های یواشکی از دستم بر نمیومده...

امشب دلم خیلی گرفته...خیلی نابودم...دلم مبخاد خدا بغلم کنه و بگه ناراحت نباش درست میشه

بچه ها دعام کنبن تو رو ب فرق شکافته حضرت علی دعام کنین

امام زمانو ب مادرش قسم بدین ک حاجت هامو براورده کنه

دارم با اشک و بغضی ک داره خفم میکنه براتون مینویسم

دعام کنید...دعام کنید...خدا حاجت دلتون رو بده..امشب منم دعا کنین

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
خدایا انشاالله حاجتتو بگیری خواهرگلم🤲

انشالله همچنین

حالم خیلی بده...۲۰ ساله این کابوس تموم نمیشه دعام کن امسال خدا سرنوشت منو ابجیمو ی جور دیگ بنویسه

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلت چیه ؟ صبور باش انشا...درست میشه

یکی دوتا نیس...بخام توضیح بدم صبح میشه

دعام کن فقط دعام کن😔😔😔😔😔😔

عزیزم آروم باش خدا بزرگه امید وار م خدا حاجت دلتو بده آروم باش خواهر قشگنم   نفس عمیق بکش  گریه نکن گلم مطمئن باش خدا دوست  داره یکم صبور باش 😘😘😘

پسر نازم مامان فدات بشه تک دونم😘😘😘😘 . انشالله دامنه همه ی منتظرا سبز بشه .                 خستم از این زندان که نامش زندگیست پس قشنگی های دنیا مال کیست .                                        سکوتم از رضایت نیس دلم اهل شکایت نیس .  
عزیزم آروم باش خدا بزرگه امید وار م خدا حاجت دلتو بده آروم باش خواهر قشگنم   نفس عمیق بکش   ...

خدا الهی تورو هم ب حاجتت برسونه و یه نی نی سالم بذاره بغلت واست حمد خوندم 

قربونت بدگ

انشالله مشکلت حل بشه ابجی❤

فدات بشم انشالله انشالله🥺🥺

خدا الهی تورو هم ب حاجتت برسونه و یه نی نی سالم بذاره بغلت واست حمد خوندم  قربونت بدگ

ممنونم آبجی قشنگم

پسر نازم مامان فدات بشه تک دونم😘😘😘😘 . انشالله دامنه همه ی منتظرا سبز بشه .                 خستم از این زندان که نامش زندگیست پس قشنگی های دنیا مال کیست .                                        سکوتم از رضایت نیس دلم اهل شکایت نیس .