2777
2789
عنوان

زندگی دوستام

132 بازدید | 9 پست

دوستان من تازگیا واقعا حس و حال بدی پیدا کردم.

از این بابت که تا میرم اینستاگرام میبینم دوستانم عکسای گل های لاکچری خیلی گرون گذاشتن و از همسرشون تشکر کردن.

یا مثلا تولد با سورپرایز های خاص....مهمونی،دورهمی...

واقعیت یطوری شدم انگار خودمو مقایسه میکنم.

با اینکه همسرم مرد خیلی خوب و موجهی هستش.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم پاک‌کردم سرم‌ تو زندگیه خودمه ،ولی اشنامون خارجه همش از اونجا عکس میفرسته گروه تلگرام‌اون حالمو‌ ...

واایی منم واقعا اینطوری نبودم اما همش واسم سواله میگم یعنی همه پولدارن فقط ما نیستیم😅

عزیزم ادما فقط چیزای خوبی که دارن و خوسحالیحاشونو تو اینستا به نمایش میزارن دلیل نمیشه همه چیزایی که دارن لاکچری و بی مشکل باشه اینستا و مجازی مثل یه چهره ارایش کرده 

ابان ١٤٠١.اين كاربري دونفره شده.  
عزیزم ادما فقط چیزای خوبی که دارن و خوسحالیحاشونو تو اینستا به نمایش میزارن دلیل نمیشه همه چیزایی که ...

بله درسته اما میگم من همسرم تحصیلات بالا داره شغل خوب داره اما همچنان بفکر پس انداز و‌ قسط و این چیزاییم اما انگارر دیگران دغدغه هیچ ندارن

بله درسته اما میگم من همسرم تحصیلات بالا داره شغل خوب داره اما همچنان بفکر پس انداز و‌ قسط و این چیز ...

همه توی زندگیشون دغدعه دارن گلم مگه میشه مطمعن باش که دارن توی زندگی شخصی ولی سعی کن شکر گدار باشی و حالا که میگی شغل خوب هم دارین انشالله با تلاش بیشتر و رعایت کردن شما هم وضعتون بهتر از چیزیکه هست میشه   

ابان ١٤٠١.اين كاربري دونفره شده.