2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3143 بازدید | 87 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

قشنگ گفتی😘

فدات بانو❤

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
اصلا میگه دیگه نمیزارم درس بخونی الان داشتم باهاشون حرف میزدم همش میگن مثل عقب مونده ها میگردی مگه پ ...

خب گلم الان تصویر جالبی برا جامعه نیست شاید به این دلیل میگن

خداکنه اونی باشیم ک دلمون میخواد نه اونی باشیم ک دلشون میخواد...
جسمم و همه چیزم دختر ولی عقلم و ذهنم پسر.دیگه هرچی میخواد بشه فقط خودمو بکشم برم😭😭

عزیزم چرا خودت بکشی. میدونم سخته چون توی این سن  اکثرا افسرده میشن و حالشون بده و دیگه چ برسه به شما که ترنس هستین و متاسفانه توی جامعه ما نسلای قدیم چیزی درباره این مسائل نمیدونن.

بزار دیپلمت که گرفتی یجوری راضیشون کن که عمل کنی.

چرا نمیزارن عمل کنی ؟ مگه هزینه عملش چقدره؟

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

عزیزم خدا به دلت آرامش بده برو مشاوره خوب

نمیزارن هیچ غلطی بکنم  ۱۶ سال سن دارم انگار که بچه ۲_۳ ساله ام رفتارشون باهام خیلی بده.همه امیدم به درس خوندنم بود که الانم باهاشون حرف میزدم گفتن تا دیپلم بخون دیگه نمیزارم بخونی.هر روزم شده گریه و تکراری.منم انسانم حق زندگی دارم اینم که دست خودم نبوده که بخوام اینجوری باشم.کاش خودشونم این مشکل رو داشتن تا بفهمن.دیگه خیلی تنها ام 😭😭