2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3143 بازدید | 87 پست

عزیزم مشکل اصلی تو نیستی خونوادته که باید یه مشاور باهاشون حرف بزنه متقاعدشون کنه که باید این دوراهیه رو از زندگی دخترشون بردارن وگرنه من دیدم خودم ب عینه الان عمل کرده مثل یه پسر کامل با ریش حتی موتور سوار میشه این موضوع کاملا حل شدنیه

( در حد بضاعت علمی خودم مشاوره میدم خواستید درخواست بدید در خدمتم)🥰    انسان تنها موجودیست که برای انسان شدن به آموزش نیاز داره..من یک آگاهی جو هستم 🙂💭🌱 برای خوشبخت شدن باید خودآگاه شد 💜..عضویتم سال ۹۶ هست کاربر قدیمی ام🥰❤️

الهی بگررردم 

خیلی خیلی روزهای سختی رو میگذرونی 

ان شاالله تموم میشه 

دوره ارشد یه دختری تو خوابگاهمون بود مشکل شما رو داشت ولی خیلی قوی بود! 

اول اینکه به هر کسی نمی گفت دوما ظاهری خودش رو سرکوب می کرد تا  بقیه حساس نشوند در واقع مجبور بود

بعدا هم‌در ۲۴ ۲۵ سالگی عمل کرد و شد آقا میثم ! 

از حرفم ناراحت نشو ولی من ازش میترسیدم ! از طرفی هم ته قلبم دوستش داشتم چون به طرز جالبی هم ظاهر دخترانه داشت و چون بین دخترها بود ما رو درک می کرد و هم  پسرانه فکر می کرد. به نظرم از همه ما سه هیچ جلو بود 

من جرات نکردم بپرسم پول عمل رو از کجا آورده چون خانواده ثروتمندی نبودن ولی شنیدم شده آقا میثم ! و با همکلاسی اش ازدواج کرده 😍 الان هم خوشبخته خدا رو شکر 

به نظر من زنش، دختر خوشبختی هست چون شوهرش خیلی فضای زنانه رو درک می کنه 

دوره ۱۵ ۱۶ سالگی خیلی بده! همه عصبی و عجول می شوند نگراننباش بزرگتر که بشوی خودت با کمک خدا همه چیز رو درست می کنی 😊

الحمدلله 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختر همسایه مون هم ترنس بود مدرسه می‌رفتیم رفتارو کاراش مثل پسرا بود حدود ده سال پیش عمل کرد البته خانواده ش خیلی حمایت میکردن مخصوصاً مادرش..ده سال پیش اصلا جا نیفتاده بود ولی مادرش خیلی فهیم بود

با خدا باش پادشاهی کن

رفته بود امتحان بدم.گوشی مو  نبردم. آسون بود.با تقلب😁

سلام . میگم بغیر این ک شما طرز لباس پوشیدنت پسرونه س و دوست دارید پسر باشید آیا تمایلات جنسی پسرانه هم دارید ؟؟؟ یعنی مثلاً دوست دارید با دختر ها ارتباط داشته باشید و از ارتباط گرفتن با پسر ها فراری هستید ؟؟منطورم ارتباط عاطفی و در نهایت جنسیه

سلام . میگم بغیر این ک شما طرز لباس پوشیدنت پسرونه س و دوست دارید پسر باشید آیا تمایلات جنسی پسرانه ...

با پسرا ک نمیتونم داشته باشم.ولی با دخترا میتونم.چون یجورایی انگار همجنس خودم نیستن.ولی وقتی عمل کنم بهتر میتونم با دخترا در رابطه باشم.ولی الان به چشم همجنسگرا بهم نگاه میکنن اگه پیشنهاد بدم.