2777
2789
عنوان

واتساپ

83 بازدید | 7 پست

من قبلا واتساپم روی برنامه شبیه ساز اندرویدی توی کامپیوتر بود امروز نصب کردم روی گوشی ولی الان دیگه برای کامپیئتر کار نمیکنه میزنم روی واتساپ مینویسه کانکت و اونم میزنم شماره میخواد و اونجایی که باید رمزو برام بفرسته نمیفرسته و از برنامه خارج میشه چیکار کنم؟

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

بزن عدم دریافت رمز خودشون از خارج میزنگن حل میکنن

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

از واتساپ وب استفاده کن شبیه ساز ک نمیخواد از سه نقطه بارکد خوان واتساپو روشن کن تو سایت واتساپ وب بگیر جلو بارکدش وصل میشع

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بزن عدم دریافت رمز خودشون از خارج میزنگن حل میکنن

آخه اصلا داخل واتساپ نمیره تا اونجاییکه شماره میخواد میاره شماررو میزنم همینجوری میچرخه میزنه کانکت

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
آخه اصلا داخل واتساپ نمیره تا اونجاییکه شماره میخواد میاره شماررو میزنم همینجوری میچرخه میزنه کانکت

با وب برو!!

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
با وب برو!!

واتساپ گوشی کارمیکنه اون واتساپی که تو برنامه شبیه سازه کار نمیکنه

واتساپ گوشی کارمیکنه اون واتساپی که تو برنامه شبیه سازه کار نمیکنه

خوب میگم ک برید داخل کروم بزنید وب واتساپ اونجا لوگ این کنین

خوب میگم ک برید داخل کروم بزنید وب واتساپ اونجا لوگ این کنین

ممنون

2790
2778
2791
2779
2792