من خیلی جاها دیدم و شنیدم که میگن موسیقی گوش دادن گناه خب بعضی وقتا یه موسیقی به ادم آرامش میده مثلا خودم وقتی ناراحتم و اعصابم خورده هندزفری میزارم تو گوشم موسیقی گوش میدم اروم میشم خب این چه اشکالی داره نه به کسی ضرر میرسونم نه چیزی اگه کسی دلیلشو میدونه ممنون میشم توضیح بده
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه عزیزدلم اگر یاعث گناه کردن تو بشه گناه داره مثلا تو یه سری از آهنگا یه چیزایی میگن که مثلا یه آقا بخواد نخواد تو ذهنش یه چیزایی تصور میکنه ک باعث گناهه
یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان میفرستی رفیقم🌻
نه تنها گناه نداره بلکه تو دین فک کنم توصیه هم شده اصلا یه رشته هست به اسم موسیقی درمانی ولی خب موسیقی داریم تا موسیقی اون موسیقی های حرام خوب از اسمش معلومه حرام گناهه
نگفته حرامه گفته اگ باعث بشه جوگیربشی وازخودت بی خودبشی گناهه... حالامثلاازگناه هایدیگ مثل بدحجابی و غیبت ودروغ وتهمت ومسخره کردن و..... مبراهستی که گیردادی به اینی ک گناهم نیس🙃🙃🙃