2777
2789
عنوان

واقعا موسیقی گوش دادن گناه بزرگیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9701 بازدید | 110 پست

خب عزیزم تو که الان اینقد اذیتی گوش نده اگه بجای آرامش گرفتن تو فکر اینی ک مبادا حرام باشه 

بالاترین سرعت دنیا                                                سرعت رنگ عوض کردن آدمهاس...🙄

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزدلم  اگر یاعث گناه کردن تو بشه گناه داره  مثلا تو یه سری از آهنگا یه چیزایی میگن که ...

مثل آهنگ تهی    چیشد دلت خواست منم دلم خواست💃💃

تیکر رسیدن به آرزوم😍خدایا تنها امیدم فقط و فقط تویی آرزوهامو سپردم به تو💚❤🧡💛
برو از تو رساله ها دلیلشو پیدا کن. میگن هیجان و غلیان گناهه . منکه ترجیح میدم برم جهنم . 

چه هیجانی اخه ادم از درون یه آرامش خاصی میگیره وقتی موسیقی موردعلاقشو گوش میده حالا غمگین یا شاید این چه اشکالی داره اخه

مثل آهنگ تهی    چیشد دلت خواست منم دلم خواست💃💃

😂😂😂😂😂😂

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            

من دلیلشو الان کامل برات توضیح میدم.....اولا که هر موسیقی حرام نیست ...دوما ...دیدی وقتی یه اهنگ شاد گوش میگیری شروع میکنی به رقصین یا توی خیالت چه فکرای قشنگی که نمیاد و خیلی خیلی خوشحال میشی....اهنگ شاد کار شراب و عرق رو انجام میده و حالاتی که دارن مثل همه و مغز خودش رو بر اساس اون اهنگ وقف میده ...مثلا اهنگای غمگین ..وقتی گوش میدی حتی اگر غصه هم نداشته باشی حس غمگین بودن بهت دست میده چون کلمات و ریتم اهنگ روی مغز اثر میزاره ...ترانه های ملایم حرام نیست و میتونی راحت گوش بدی

والا واسه منم سوال پیش اومد که چرا باید گناه باشه گفتم شاید کسی بدونه

نه نیست دهن منو باز نکن خدا به این سختی هایی ک اینا میگن نیست حتی در مورد حجاب ول کن الان میترکم

تیکر رسیدن به آرزوم😍خدایا تنها امیدم فقط و فقط تویی آرزوهامو سپردم به تو💚❤🧡💛
چه هیجانی اخه ادم از درون یه آرامش خاصی میگیره وقتی موسیقی موردعلاقشو گوش میده حالا غمگین یا شاید ای ...

چمدونم والا .لابد منظور امثال سمیه و ایناس 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
من دلیلشو الان کامل برات توضیح میدم.....اولا که هر موسیقی حرام نیست ...دوما ...دیدی وقتی یه اهنگ شاد ...

مثلا ادم وقتی میخواد شاد بشه چی گوش بده لابد شجریان؟یا رو تشت بکوبه😒

منم نمیتونم باور کنم گناه باشه ادم تو خلوت خودش اهنگ گوش کنه چه اشکالی داره 

حتما از اون لحاظ میتونه حرام باشه که تو مهمونی باشی و زن و مرد قاطی باشن و الکل باشه و از خود بیخود بشن و محیط پر از گناه باشه وگرنه وقتی تنها باشی و خانوادگی و گناهی نباشه مشکلی نداره 

من دلیلشو الان کامل برات توضیح میدم.....اولا که هر موسیقی حرام نیست ...دوما ...دیدی وقتی یه اهنگ شاد ...

حالا مثلا شاد باشه و از درون احساس شادی کنیم و یا حتی تو خلوت خودمون برقصیم چه اشکالی داره واقعا؟؟؟ اینجا کی و چی به گناه میوفته حالا من تو  خونم یه رقصیم بکنم چه اتفاقی میوفته؟ جز اینکه دلم شاد میشه همین 

2790
2778
2791
2779
2792