چرا اخه یهو حس صداقتم گل کرد ی رفیقی دارم پسره همسن خودمه درسش خیلی خوبه همیشه کمکم میکنه جفتمون پشت کنکوریم و درکل خیلی بهش مدیونم پسر با جنبه ایه هیچ چیز بدی ازش ندیدم این مدت ولی من چندوقت پیش دوستیمونو بهم زدم ب بهونه درس (البته دلیل اصلیم این بود ک داشتم بهش وابسته میشدم) ک بعدش خودش اومد دوباره و باهم اوکی شدیم عین قبل امشب یهویی گیر داد ک چرا دوستیمونو بهم زده بودی همشم میگفت راستشو بگو من خرم یهو گفتم چون ترسیدم وابستت شم اونم گفته اها باشه من برم بخوابم شب بخیر این حرفاش ینی چی؟ چیکارکنم الان؟
یعنی پسر مردم برات طاقچه بالا گذاشته و خودشو گرفته. یعنی به کسی که داری باهاش درس میخونی وابسته نشو. اگرم شدی بهش نگو. یعنی حالا برو رو درست تمرکز کن اون میره رتبه بالا میاره تو قبول نمیشی.
حالا فردا میاد میگه چرا با همچین بهونه مسخره ای دوستیمونو بهم زدی و بعدش رابطه دوستانتون به یه رابطه عاشقانه تبدیل میشه فیلمایی که پسره میاد قبلا توسط بقیه اجرا شده چیز جدیدی نیست
ن بابا بعید میدونم بیاد اصن اون ب فکر درسشه فقط تو این فازا نیس
همه ی آدما کرمی تو وجودشونه که نسبت به اینکارا تشویقشون میکنه حالا رفتم رفت ناراحتیت چیه چون اگه بیاد دیگه رابطه عادی ممکنه باهاش نداشته باشی و این زندگی خودتون داغون میکنه ولی دیگه بهش پیام نده خودش سر و کلش پیدا میشه اینا تجربس عزیزم😑
همه ی آدما کرمی تو وجودشونه که نسبت به اینکارا تشویقشون میکنه حالا رفتم رفت ناراحتیت چیه چون اگه بیا ...
مرسی گلم اره ولی ما هرروز برنامه داشتیم ک صبح ک من بیدار میشم بهش پیام بدم ببینه چه ساعتی بیدار شدم و درسو شروع کردم الان نمیدونم فردا بهش پیام بدم یانه؟