2777
2789
عنوان

گند زدم با این صداقت بی جام تورو خدا بگین الان باید چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی پسر مردم برات طاقچه بالا گذاشته و خودشو گرفته. یعنی به کسی که داری باهاش درس میخونی وابسته نشو. اگرم شدی بهش نگو. یعنی حالا برو رو درست تمرکز کن اون میره رتبه بالا میاره تو قبول نمیشی.

حالا فردا میاد میگه چرا با همچین بهونه مسخره ای دوستیمونو بهم زدی و بعدش رابطه دوستانتون به یه رابطه عاشقانه تبدیل میشه فیلمایی که پسره میاد قبلا توسط بقیه اجرا شده چیز جدیدی نیست

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی
حالا فردا میاد میگه چرا با همچین بهونه مسخره ای دوستیمونو بهم زدی و بعدش رابطه دوستانتون به یه رابطه ...

ن بابا بعید میدونم بیاد اصن
اون ب فکر درسشه فقط تو این فازا نیس  

ن بابا بعید میدونم بیاد اصن اون ب فکر درسشه فقط تو این فازا نیس    

همه ی آدما کرمی تو وجودشونه که نسبت به اینکارا تشویقشون میکنه حالا رفتم رفت ناراحتیت چیه چون اگه بیاد دیگه رابطه عادی ممکنه باهاش نداشته باشی و این زندگی خودتون داغون میکنه ولی دیگه بهش پیام نده خودش سر و کلش پیدا میشه اینا تجربس عزیزم😑

همه ی آدما کرمی تو وجودشونه که نسبت به اینکارا تشویقشون میکنه حالا رفتم رفت ناراحتیت چیه چون اگه بیا ...

مرسی گلم اره
ولی ما هرروز برنامه داشتیم ک صبح ک من بیدار میشم بهش پیام بدم ببینه چه ساعتی بیدار شدم و درسو شروع کردم
الان نمیدونم فردا بهش پیام بدم یانه؟  

مرسی گلم اره ولی ما هرروز برنامه داشتیم ک صبح ک من بیدار میشم بهش پیام بدم ببینه چه ساعتی بیدار شدم ...

نه با گفتن اینکه وابستش میشدی غرورتو شکستی دیگه ولش کن خودت بخون