يه عمر هركارى خواستم بكنم نظر اينو اون برام مهم بود كه بعدا مسخره ام نكنن يا پشتم حرف نزنن ميخواستم برم يه ليوان بخرم نظر ميگرفتم بعد جالب اين بود كه از سليقه ام ايراد ميگرفتن بعد چند وقت خودشون ميرفتن همونو ميگرفتن هميشه ميگفتن وااى چه معنا داره آذم هركارى ميكنه هرجا ميره تو اينيستاگرام بزاره منم بخاطر اينكه پشتم حرف نزنن هيچوقت اينكارو نميكردم اما بعد از يه مدت ميديدم خودشون ميزارن فقط اينو فعميدم هركارى كه دوست داريد بكنيد براتون مهم نباشه كه چى ميگه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
وای عالی بود ، دقیقا ...چون یه عده آدم حسود و بخیل قطعا جلوی پیشرفت یا موفقیتت رو میگیرن ...البته آدم خیرخواه هم هست و مشاوره گرفتن ازش قطعا خوب و کاربردیه
این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف میکنند.
خواهرشوهرمن سالها من وجاریم رو نصیحت میکرد که با یکی از فامیلاشون ارتباط برقرار نکنیم حالا خودش و دخترش با همون فامیلشون که میگفت ازش فاصله بگیرید جیک تو جیک شدن اینقدر دوست دارم یه بار بزنم تو پرش که چی شد کاری که میگفتی غلطه رو داری انجام میدی
هرچى ميخريدم وحشت داشتم كه نيان ببيينن بعد بگن زشته بعد جالب اينجا بود كه ميرفتن پشتمم حرف ميزدن ميگ ...
عزیزم ارتباطت رو کم کن تا آرامش داشته باشی منم الان خیی ارتباطم رو کم کردم اصلا حوصله کاراشون رو ندارم به خدا حیف عمر آدم که بخواد درگیر بشه با این مسایل