2777
2789
عنوان

عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 98 پست
اره درست گلم توهم بهش بگووووهرموقع شوهرم شدی چشم .خیالشوراحت کن ک حرفشوگوش میکنی شایدازاینده نگرامه ...

بهش گفتم میگه من برای بازی دادنت نخواسم ک من از الان شوهرتم 😐😂

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی نمیشه به خاطر اون از همه خوشی هام بزنم  خودمم دوس ندارم پیش قدم بشم بهش پیام بدم اونم ...

میدونی اولش همینه شوهر من حتی راضی نمیشد بدون پدر مادرش بیرون بریم الان خودش میگه ک حق زندگیمه ک دوتایی باشیم اولش مردا میخان بگن من مرد زندگیم از این‌چیزا ....

بنظرم دوست ک شدی شروع کن ب خانومی کردن هرچی گفت چشم آقایی بگو همین چشم اولیه توچشمش میمونه تا عملکردتو دوم اینکه بهش بفهمونی ک‌ حضورش برات مهم سوم بهش بگی مرد این زندگی تویی من برات خانومی میکنم همین ک بهش مرد سالاری بدی خودش تو دلش میگه لیاقتش اینکه حرفشو‌زمین نزنم با اینچیزا بری جلو بخدا نصف بیشتر مشکلات حله میمونه بقیش ک دییگه‌گاهی دعوا جنگ نمک زندگیه تا قدر خوشی دونست

و خدایی بشدت برایم کافی است❤...
میدونی اولش همینه شوهر من حتی راضی نمیشد بدون پدر مادرش بیرون بریم الان خودش میگه ک حق زندگیمه ک دوت ...

بله درسته بعدم من ازدواج کنیم باید برم راه دور از هر جهت خوبه ب جز این اخلاقش به نظرت می ارزه؟

خوشبخت باشی گلم❤❤

بهش گفتم میگه من برای بازی دادنت نخواسم ک من از الان شوهرتم 😐😂

ویییییی😐بگواول عشقتوبهم ثابت کن بعد.گلم چرانمیادخواستگاریت مشکل مالی داره؟

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
ویییییی😐بگواول عشقتوبهم ثابت کن بعد.گلم چرانمیادخواستگاریت مشکل مالی داره؟

والا عشقشو فقط از این جهت ثابت کرده که ازش خیانت ندیدم و اینکه از راه دور شب حرکت میکرد میومد منو میدید میرفت شب میرسید خونشون😂

اره عزیزم سربازه کار نداره

بله درسته بعدم من ازدواج کنیم باید برم راه دور از هر جهت خوبه ب جز این اخلاقش به نظرت می ارزه؟ خ ...

اگه همچیزش خوبه فقط اینه اره میارزه میدونی چرا همه مردا یه جاشون میلنگه همشون بلا استثنا حالا خودت فک کن ببین فش میده یا دست بزن داره.یا ولگرد یا دختر بازه یا مشروب خور کدومش بنظرم حساس باشه خيلي بهتر لز این‌چیزاست ک گفتم این حساسیت هم بدون نمیخاد زندگیشو از دست بده دو دستی چسبیده

اگه همچیزش خوبه فقط اینه اره میارزه میدونی چرا همه مردا یه جاشون میلنگه همشون بلا استثنا حالا خودت ف ...

ن عزیزم اهل هیچ کدوم از این کارا نیست که من پسندیدمش 

ب نظرت چیکار کنم الان ۵ روزه ازش بیخیرم اون روزم خودم گفتم تموم کنیم؟

والا عشقشو فقط از این جهت ثابت کرده که ازش خیانت ندیدم و اینکه از راه دور شب حرکت میکرد میومد منو می ...

وااای پس هنوزحالاحالاهااااابایدمنتظرش بمونی 😐

نمیدونم چرااین پسرخوشگلااکثرشون کارندارن😉😂

ببین گلم اگه موقعیت خوب ازدواج برات پیش اومدمنتظرش نباش وهیچوقت توزندگیت فرصتتاتوازدس نده ولی ایشالاعشقت زودترموقعیتش خوب میشه میشی خانم خونه خودش😍

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
وااای پس هنوزحالاحالاهااااابایدمنتظرش بمونی 😐 نمیدونم چرااین پسرخوشگلااکثرشون کارندارن😉😂 ببین گ ...

اره گفت ۳ سال دیگه میام😂

مگه خوشگله؟؟؟

خودم قهر کردم خودمم الان در حال خود خوری ام اصن نمیتونم به کس دیگه ای فکر کنم 😐

ن عزیزم اهل هیچ کدوم از این کارا نیست که من پسندیدمش  ب نظرت چیکار کنم الان ۵ روزه ازش بیخیرم ...

بنظرم ی راهی برا دوستی پیدا کن....ببین  تو‌پیشقدم شو واسه دوستی میدونی چرا چون بهش ثابت شه ک تو بیشتر عاشقی...دوم اینکه زنگ بزن باهاش یه قرار بزار جدی بگو بیا فلان جا مارت دارم طوری ک انگار نارحتی و میخای تکلیف مشخص کنی بعدش ک قرار اوکی شد بفکر یه کادو یه سوپرایز باش محل قرارمون خوشحالش کن بعد اینکه آشتی کردین بهش بگو چه انتظاری داری ازش ببین برا نوآباد درستش اینه بگی من از شوهرم انتظار دارم ......چون شوهر مرد زندگیمه الگوی منه وآینده الگوی بچمون مردا عاشق اینن ک انتظارات همسرشون تامین‌کنن نباید تو اینجور گفتی کروی تو‌چرا اینجوری اصلا جواب نمیده فقط انتظار دارم درسته بعدش هم همین فرمون بگیر برو‌جلو

اره گفت ۳ سال دیگه میام😂 مگه خوشگله؟؟؟ خودم قهر کردم خودمم الان در حال خود خوری ام اصن نمیتونم به ...

اره ازشوهرمن خیلی سرتره😂😂یکی قیافه داره یکی پول دنیاهمینه 😉ن گلم احساساتی نباش ک احساس زندگی ادموتباه میکنه اگه موقعیت خوب پیش اومدلگدنزن ب بختت 3سال ی عمریه واسه خودش تازه اگه بعد3سال یهویی نزنه زیرهمه چیز

بنظرم ی راهی برا دوستی پیدا کن....ببین  تو‌پیشقدم شو واسه دوستی میدونی چرا چون بهش ثابت شه ک تو ...

مرسی گلممم بابت راهنماییی❤❤😚

ولی اون سربازه هر موقع بهش بگم نمیتونه بیاد

مرسی گلممم بابت راهنماییی❤❤😚 ولی اون سربازه هر موقع بهش بگم نمیتونه بیاد

اوف پس راهتون دروه ولی اگه تونستی براش یچیزی پست کن زندگی کوتاهه فقط زندگی کن روزت بخیر 

اره ازشوهرمن خیلی سرتره😂😂یکی قیافه داره یکی پول دنیاهمینه 😉ن گلم احساساتی نباش ک احساس زندگی ادمو ...

والا پول تو این زمونه حرف اول رو میزنه😂😂😂

اره بهش گفتم بعد سربازی عقد کنیم ۲_۳سال عقد بمونیم گفتش ببینم چی میشه ولی میترسم ازت چون توقعاتت زیاده میترسم کم بیاری بگی چرا منو بدبخت کردی😐

حالا چیکار کنم بهش پیام بدم یا ن صبر کنم خودش پیام بده اگه داد؟